Viviana Sposub încă are probleme de sănătate. Prin ce trece iubita lui George Burcea

Viviana Sposub încă are probleme de sănătate. Prin ce trece iubita lui George Burcea
Viviana Sposub nu s-a recuperat total dupa coronavirus

Viviana Sposub nu trece prin momente chiar bune din punct de vedere al sănătății. Vedeta încă mai are probleme de sănătate, după ce s-a vindecat de noul coronavirus.

Viviana Sposub încă are probleme de sănătate

Astfel, șatena li s-a destăinuit fanilor ei. Reamintim că fosta asistentă de televiziune și George Burcea au fost testați pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu două săptămâni.

Viviana Sposub a devenit cunoscută mai ales după ce a fost co-prezentatoare a emisiunii ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV. Cu toate că în plan sentimental, lucrurile merg ca pe roate, iar relația dintre ea și George Burcea este tot mai frumoasă, ei bine, în privința sănătății, aceasta nu trece prin momente tocmai bune.

Astfel, Viviana Sposub le-a împărtășit celor din mediul online faptul că, cu toate că s-a vindecat de coronavirus, gustul nu i-a revenit pe deplin. Însă frumoasa brunetă nu se plânge și este optimistă că va trece cu brio peste acest hop, iar lucrurile vor reveni la normal cât mai curând. De curând, Viviana Sposub și George Burcea au ieșit din ziolare și au plecat în parc, ca să simtă din nou aerul curat de care au stat departe timp de două săptămâni.

Cum a început povestea de dragoste cu George Burcea

”Chit că încă nu mi-a revenit gustul pe deplin, pot să vă asigur că masa asta a fost bombă”, a scris aceasta pe contul de Instagram.

Menționăm că în urmă cu ceva timp, Viviana a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și fostul soț al Andreei Bălan! Astfel,  diva sexy a declarat că nu s-a îndrăgostit de George actorul, și de imaginea lui, ci de bărbatul și omul minunat care este! Aceasta a mărturisit că i-a plăcut din prima clipă felul lui de a fi, deși, din cauza speculațiilor, la început nu avea o părere tocmai bună despre el.

În plus, Viviana Sposub îl consideră pe iubitul său omul se pricepe la toate, dar mai ales, grijuliu și protector.

”Este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg. E și foarte sexy!”, a spus Viviana Sposub.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI