Ce a făcut George Burcea în ziua în care Andreea Bălan a ajuns la spital. Este incredibil, nu i-a păsat deloc de fosta soție

Ce a făcut George Burcea în ziua în care Andreea Bălan a ajuns la spital. Este incredibil, nu i-a păsat deloc de fosta soție
George Burcea pare indiferent la situația fostei soții

La începutul acestei lunii publicația noastră relata despre problemele de sănătate ale Andreei Bălan. Vedeta ar fi trebuit să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Ceea ce nu se aștepta nimeni, a fost reacția lui George Burcea, fostul soț al blondei.

George Burcea indiferent la problemele de sănătate ale fostei soții

Andreaea Bălan a ajuns la începutul acestei luni, de urgență, la spital, în toiul nopții. Apropiații vedetei spun că ar fi necesară și o intervenție chirurgicală, dar deocamdată nu se știe nimic sigur.

“Mama ei este la spital cu ea. Andreea este foarte speriată, se teme foarte tare de o posibilă operație pentru că ar trebui să o anestezieze. Știti că la ultima anestezie, când a născut-o pe mezină, a intrat în stop cardiac. Este normal să îi fie teamă, să fi rămas cu sechele. Are o teamă în suflet numai când pune piciorul în spital. Încearcă să fie puternică. Toată lumea a sprijinit-o și s-a interesat de starea ei, inclusive fostul ei soț, George Burcea.

Andreea Bălan inernată de urgență la spital
George Burcea fără reacție la problemele de sănătate ale Andreei Bălan

De actualul iubit, Tiberiu Argint, nici nu mai zic, e lângă ea cu tot sufletul. Rămâne de văzut care este diagnosticul final al medicilor, dacă a fost o simplă ocluzie intestinală, ori dacă problema este mai serioasă. Operația rămâne varianta cea mai severă, zic medicii. Ei nici măcar nu o iau în calcul, pentru că, este adevărat, riscul de stop cardiac pe masa de operație este foarte mare la ea”, spun surse apropiate Andreei Bălan.

În timp ce vedeta se află la spital, George Burcea, se pare că nu îl prea intereseaz. Pare-se neinteresat nici soarta fostei soții și nici a celor doi copii. După ce el și actuala sa parteneră, Viviana Sposub, au fost diagnosticați ca infectați cu noul virus, și au stat la izolare, acum lucrurie pare-se că s-au rezolvat. George Burcea și Viviana Sposub au anunțat, exact în ziua în care Andreea era internată, că s-au vindecat de infecție.

George Burcea lecții de gătit și plimbări în parc

Actorul, parcă indiferent, a postat pe rețelele de socializare cu totul și cu totul altceva, decât s-ar fi așteptat toată lumea. Bine, au divorțat, dar totuși este tatăl copiilor și ar fi trebuit măcar de soarta lor să se intereseze. George Burcea a decis, contrar așteptărilor, să le arate fanilor cum se gătește un cozonac, să se plimbe prin parc cu Viviana și cum se mănâncă o porție de sushi. Aceleași surse apropiate ale Andreei declară că vedeta nu i-ar fi cerut ajutorul sub nicio formă fostului soț, dar asta nu scuză cu nimic atitudinea acestuia, mai spun aceleași surse.

”Andreea Bălan nu a vorbit cu George Burcea deloc în ultima perioadă. Nici măcar când s-a aflat de problemele ei de sănătate, el nu s-a oferit să o ajute într-un fel sau altul, să se ocupe de chestiunile urgente… E adevărat, a acționat ca în perioada în care Andreea era pe patul de spital, la un pas de moarte…”, a declarat sursele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI