George Burcea, anunț emoționant. “Astăzi îmi doresc să fiu lângă voi”

George Burcea, anunț emoționant. “Astăzi îmi doresc să fiu lângă voi”
George Burcea, lovitură din partea Antenei 1. Cum a ratat cel mai important rol din carieră

George Burcea, încă soțul Andreei Bălan, a postat un mesaj frumos, dar foarte tulburător, pe Facebook. Actorul a făcut un anunț care i-a emoționat pe mulți dintre prietenii săi virtuali, dar în același timp a făcut și mărturisiri dureroase din copilăria sa.

George Burcea s-a înscris într-un ONG care ajută copiii săraci

Chiar dacă și-a părăsit copiii și soția și a plecat din căminul conjugal, George Burcea arată că îi pasă de cei nevoiași, mai ales de copiii săraci, deoarec se regăsește în privirea și trăirile multora dintre ei. George Burcea nu a avut o copilărie fericită și a vorbit despre necazurile pe care le-a avut cu tatăl său abuziv, care îl bătea atunci când se îmbăta și care chiar a vrut să-l înjunghie.

În mesajul în care anunță că s-a înscris în cadrul unui ONG, George Burcea spune de asemenea că știe cum este să fii copil sărac și să nu ai ce mânca și știe chiar cum este să mănânci din…gunoi!

George Burcea s-a înscris într-un ONG care ajută copiii săraci
George Burcea s-a înscris într-un ONG care ajută copiii săraci

”Știu cum este să mănânci din gunoi”

”Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare. Din fericire eu stiu cum este sã nu ai ce mânca ( sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine.

Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astazi imi doresc sã fiu lângã voi, asa cum multi au fost lângã mine în acea perioadã. Vã multumesc din inimã cã m-ati ales, @m_ade_m88 & Anca Busuianu”.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit de câteva luni bune, iar actorul a părăsit căminul conjugal. În prezent, locuiește împreună cu un prieten apropiat, în apartamentul acestuia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI