EXCLUSIV Gestul incredibil pe care George Burcea l-a făcut pentru Andreea Bălan. “Nici ea nu se aștepta la așa ceva!”

EXCLUSIV Gestul incredibil pe care George Burcea l-a făcut pentru Andreea Bălan. “Nici ea nu se aștepta la așa ceva!”
EXCLUSIV Gestul incredibil pe care George Burcea l-a făcut pentru Andreea Bălan

Surpriză totală în căsnicia lui Andreea Bălan cu George Burcea. La 6 luni de când a părăsit căminul conjugal, carismaticul actor a început să poarte verigheta. Dovadă stă poza pe care acesta a postat-o astăzi pe conturile de socializare.

Nu au divorțat încă, dar Andreea a fost fotografiată cu un alt bărbat

Fanii Andreei Bălan și ai lui George Burcea așteaptă cu sufletul la gură deznodământul relației lor și speră ca cei doi să se împace. Dovadă stau miile de comentarii de pe canalele lor de socializare, în care sunt sfătuiți să mai facă o încercare, de dragul faptului că au două fiice împreună și că au avut o căsnicie frumoasă. Dacă, inițial, artista susținea că și-ar primi soțul acasă, chiar dacă acesta i-a spus că nu o mai iubește, acum și ea pare că s-a consolat cu gândul că mariajul său s-a încheiat.

EXCLUSIV Gestul incredibil pe care George Burcea l-a făcut pentru Andreea Bălan “Nici ea nu se aștepta la așa ceva!”
Imaginea pe care a postat-o astăzi actorul

 

Ba mai mult, ea a avut deja o escapadă cu un alt bărbat. În urmă cu două săptămâni, frumoasa blondină a fost fotografiată pe litoralul românesc, sărutându-se cu patos cu Tiberiu Argint, un tânăr om de afaceri. Toți s-au grăbit să afirme faptul că Andreea și-ar fi refăcut deja viața și că ar avea o relație serioasă cu Tiberiu, însă, în realitate, ei sunt doar amici, momentan.

Și-a pus, din nou, verigheta pe deget

De cealaltă parte, George nu s-a afișat cu nicio altă femeie și se ocupă exclusiv de actorie și de creșterea fiicelor sale, însă nu a dat niciun semn că ar mai exista vreo speranță ca el și cea care îi este, încă, soție, să se împace. Ba mai mult, el le-a mărturisit prietenilor că nu îl deranjează ca Andreea să își facă un nou iubit, dacă asta o liniștește și o face fericită. Cu toate acestea, astăzi, el a făcut un gest care i-a contrariat pe fani. El a postat o fotografie pe site-urile de socializare, în care i se poate observa verigheta, la care renunțase încă din luna ianuarie, atunci când a părăsit căminul conjugal:

“A văzut și Andreea și a fost surprinsă, nu se aștepta la așa ceva. Însă nu crede că gestul are vreo însemnătate. Între ei totul s-a terminat, iar George nu a făcut absolut niciun semn care să o trimită pe ea cu gândul la altceva. Comunică foarte puțin și strict pentru Ella și Clara. Andreea nici nu vrea să se gândească prea mult la astfel de gesturi, pentru a nu se simți bulversată. Este mulțumită de George ca tată, din acest punct de vedere nu are ce să îi reproșeze. Lucrurile încep să se așeze, după o perioadă extrem de grea și este mai bine așa”, au declarant surse din anturajul artistei, pentru impact.ro.