George Burcea, amenințat de Andreea Bălan? Ce s-a întâmplat după ce i-a spus că nu o mai iubește

George Burcea, amenințat de Andreea Bălan? Ce s-a întâmplat după ce i-a spus că nu o mai iubește
George Burcea, amenințat de Andreea Bălan? Ce s-a întâmplat după ce i-a spus că nu o mai iubește

George Burcea a recunoscut cu subiect și predicat într-un amplu mesaj postat pe Facebook că s-a despărțit de Andreea Bălan. Declarații despre relația lor a făcut și Andreea Bălan în emisiunea ”Xtra Night Show”, prezentată de Dan Capatos.

George Burcea, amenințat de Andreea Bălan?

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit după cinci ani de relație, și după cinci ani de la cununia religioasă. Andreea se concentrează în prezent pe carieră și pe cele două fetițe pe care le are cu actorul, iar George pe proiectele sale profesionale.

Andreea Bălan a vorbit miercuri seară în platoul lui Dan Capatos, pentru a vorbi despre relația cu soțul ei și cu atitudinea pe care au abordat-o în ultimele trei luni. Din spusele acesteia, actorul și-a schimbat comportamentul încă din luna decembrie, când a început să lipsească nopțile de acasă.

A încercat însă o împăcare, iar solista a spus că încă îl așteaptă, dar că pe omul din urmă cu trei luni. După emisiune, au venit însă clarificări și din partea lui George, care a scris pe Facebook un amplu mesaj legat de relația dintre el și Andreea. Acesta a mărturisit că nu mai locuiește sub același acoperiș cu ea, dar că nu și-a abandonat fetițele, așa cum s-a tot spus. Locuiește la 7 km distanță de ele și le vizitează la două-trei zile, în funcție de aspectele profesionale. George Burcea a mai spus că a ajutat-o pe Andreea în tot ce se poate în casă, pentru ”bunul mers al familiei”, dar a lansat și un ”sfat” cu subînțeles.

”Niciodată să nu amenințați pe cineva că-l puteți distruge”

”Am considerat că implicarea bărbatului este imperios necesară (cu o limită de bun-simț), pentru bunul mers al familiei și mai ales pentru psihicul copiilor. Totodată, am încercat să împart treburile în casă în așa fel încât soția să-și poată face treaba mereu, pentru că un artist care este pe piață de 20 de ani produce mult și niciodată nu poți compara cu cât poate produce un actor abia ieșit din facultate…

Sfat: niciodată, dar niciodată să nu amenințați pe cineva că-l puteți distruge așa cum ați mai făcut-o cândva….Niciodată. Din interiorul acelui om va ieși un crocobaur mare care se va luă la tranță cu voi. Și nu va ieși bine, indiferent câte conexiuni aveți la nush ce nivel. Nimeni nu va părăsi cuibul, dacă acolo-i bine…”, a scris actorul pe Facebook.