Ce se întâmplă cu procesul lui George Burcea în care e judecat pentru că a condus drogat

Ce se întâmplă cu procesul lui George Burcea în care e judecat pentru că a condus drogat
Detalii din procesul în care George Burcea este judecat pentru condusul sub influența drogurilor

George Burcea nu și-a încheiat controversele cu autoritățile. Ce se întâmplă în procesul în care actorul este judecat pentru că a condus sub influența drogurilor? Iată detalii din caz!

Proces George Burcea: actorul este judecat pentru că a condus sub influența drogurilor

Problemele cu legea pentru George Burcea nu s-au terminat. Acesta nu a scăpat de fapta pe care a făcut-o în urmă cu ceva timp atunci când a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Procesul a început!

Cu toate astea, declarațiile avocatului vedetei spuneau că există posibilitatea clasării dosarului de conducere sub influența drogurilor. George Burcea nu s-a prezentat în fața autorităților.

Judecătorii au trimis încă o citație pe data de 25 noiembrie deși se poate judeca și în lipsa personajului principal în baza probelor de la dosar și a declarațiilor din partea inculpatului.

Experții susțin că atitudinea lui Burcea în timpul procesului penal cântărește foarte mult în luarea deciziei, iar prezența sa ar conta foarte mult și ar putea face diferența dintre o achitare și o condamnare. În urma celor întâmplate, George Burcea riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

„Faptul că eu am consumat o substanţă interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii țări”

Conform legii, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană (…) aflată sub influența unor substanțe psihoactive (…) se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă”.

Cu toate astea, se pare că fostul soț al Andreei Bălan este deja împăcat cu situația și așteaptă să plătească pentru ce a făcut.

„Faptul că eu am consumat o substanţă interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii țări. (…) Conform legii, eu am greşit şi totodată mi-am şi asumat acest lucru, iar mai târziu voi plăti. Nu vă faceți griji, ştia Burcea că vine şi ziua plăţii…”, a declarat actorul, în urmă cu ceva timp.

„Am avut un moment în care eram destul de pierdut emoțional”

Actorul a dat vina pe problemele din fostul mariaj pe cele petrecute și pe punctul în care a ajuns. Amintim că acesta s-a despărțit cu mare scandal de mama copiilor săi.

„Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori.

Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a mărturisit actorul, pentru okmagazine.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI