09 nov. 2023 | 22:38

George Buhnici, lovitură la tribunal. Amendă de 3.000 de lei după derapajul la adresa femeilor

Monden
George Buhnici, lovitură la tribunal. Amendă de 3.000 de lei după derapajul la adresa femeilor
George Buhnici, lovitură la tribunal. Amendă de 3.000 de lei după derapajul la adresa femeilor

George Buhnici, nevoită să plătească pentru faptele sale. În urma declarațiilor sale ofensatoare la adresa femeilor și felului în care acesta arată, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis: vedeta trebuie să achite o amendă de 3000 de lei pentru derapajul la adresa doamnelor.

George Buhnici și-a recunoscut vina

În vara anului 2022, George Buhnici a făcut o serie de declarații controversate la adresa femeilor. Acesta s-a plâns de faptul că merge la plajă și nu vede decât trupuri sculptate, așa cum și-ar fi dorit.

Criticile sale nu s-au oprit aici. Vedeta a mărturisit că soția lui arată foarte bine, lucru de care este foarte mândru deși aceasta a fost și mamă și nu mai are o vârstă fragedă. De aici până la comparația cu acesteia cu o minoră a fost doar un pas.

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce?

Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare.

“Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!” Câți ani îi dai?”(…) Băi, dacă îți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră, că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese”, a declarat George Buhnici, la Antena 1.

Astfel,  Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis să îl amendeze pe George Buhnici cu 20.000 de lei, pentru declarațiile sale controversate. Cu toate acestea, vedeta a dat în judecată CNCD, dar tot nu a scăpat de amendă.

George Buhnici, amendat de CNCD

George Buhnici spera să scape de sancțiunile primite pentru declarațiile considerate discriminatoare și care încalcă dreptul la demnitate umană. Acesta a dat în judecată CNCD, dar se pare că lucrurile nu au decurs cum se aștepta.

„Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, întrunit în ședința de soluționare a petițiilor din data de 31 august 2022, a adoptat următoarea hotărâre:

1. Afirmațiile făcute de George Daniel Buhnici la adresa femeilor în cadrul emisiunii TV „XNS”, în luna iulie a anului curent, emisiune ce a fost difuzată pe postul TV Antena 1, reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate umană, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.

S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 20.000 lei față de George Daniel Buhnici.  Hotărâre adoptată cu unanimitate de voturi a celor prezenți (7 voturi)”, se arată în comunicatul de presă al CNCD de la acea vreme.

Celebrul om de televiziune a pierdut procesul cu CNCD la Curtea de Apel și a fost obligat să achite o amendă de 3.000 de lei pentru comentariile sale referitoare la „femeile cu vergeturi pe plajă”, conform informațiilor de la G4Media.

Citește și: Ce a postat George Buhnici pe Facebook după ce a primit o amendă de 20.000 de lei. Reacție total neașteptată

George Buhnici spera să scape de amendă, dar se pare că sancțiunea doar a fost redusă de la 20.000 de lei, la doar 3.000 de lei. Decizia nu este, însă, definitivă și poate fi atacată.

Cât de afectat a fost Buhnici de scandalul discriminării

George Buhnici a recunoscut că a trecut printr-o perioadă extrem de grea din cauza declarațiilor controversate de la Neversea. Abia după un an, bărbatul a găsit puterea de a vorbit despre acel episod care i-a compromis cariera.

Te-ar putea interesa și: Gheorghe Turda, despre ce face când merge la plajă. I-a dat peste nas lui George Buhnici: „Multe sunt cu silicoane și cu adaosuri la corpurile lor”

Este cunoscut faptul că, pentru Buhnici, perioada de după scandal a fost cel mai greu an din viața sa din punct de vedere profesional. A pierdut contracte și colaborări importante și s-a ales cu critici dure din partea oamenilor care înainte îl apreciau.

Vedeta a mărturisit că prima lună a fost critică, motiv pentru care a refuzat să iasă din casă. Pentru că era extrem de debusolat și nu știa cum să trateze situația, nu a dat declarații și se temea și să se uite la televizor.

„Prima lună, n-am ieșit din casă, am ieșit foarte puțin. D-aia am și răspuns atunci greu. Eu efectiv nu mai puteam să mă uit la televizor, nu mai știam ce să fac. Cu toată experiența, nu am știut ce să fac.

A pornit așa, ca o avalanșă, toate lucrurile veneau din toate părțile și eu nu știam ce să fac într-un astfel de moment. Am început să-mi creez justificări, să mă gândesc, să investighez, să mă uit, cred că în mintea mea era un cocktail de… habar n-am ce”, a spus el în cadrul podcastului „Fain&Simplu”.

Buhnici a recunoscut că a încercat să se justifice, să găsească o scuză la ce a făcut, dar și-a asumat vina și tot haosul provocat. Celebrul om de televiziune susține, însă, că a fost un aport important adus carierei sale și simte că, în urma acestui eveniment, a reușit să atingă apogeul.

Influencerul a transmis, în luna septembrie a acestui an, că este bine în prezent și așteaptă ziua în care va fi recunoscător pentru tot ce i s-a întâmplat în urmă cu un an.

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Cine s-a răzbunat pe Simona Halep. El este „iubitul” de 57 de ani
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
A murit un mare CAMPION mondial al României. Era o legendă în lumea întreagă
Capital.ro
Sirop din flori de soc, rețetă pentru iarnă. Așa te poți bucura de băutura copilăriei și în sezonul rece
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro