Amenda uriașă primită de George Buhnici de la CNCD după scandalul vergeturilor. Suma colosală pe care trebuie să plătească prezentatorul TV

Amenda uriașă primită de George Buhnici de la CNCD după scandalul vergeturilor. Suma colosală pe care trebuie să plătească prezentatorul TV
George Buhnici, amendat de CNCD din cauza declarațiilor pe care le-a făcut despre corpurile fetelor și femeilor.

George Buhnici, amendat de CNCD din cauza declarațiilor pe care le-a făcut despre corpurile fetelor și ale femeilor, în urmă cu câteva săptămâni. Cunoscutul realizator de vloguri de tehnologie, case, criptomonede și alte domenii a revoltat întreaga țară și și-a uimit chiar și partenera cu afirmațiile făcute. Vedeta a lăudat forma fizică de excepție a mamei fetiței lui și le-a trimis pe restul reprezentantelor sexului frumos la sală, pentru a scăpa de celulită și vergeturi.

Președintele CNCD, despre demnitatea femeilor

George Buhnici a fost luat în vizor de către reprezentanții Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Președintele instituției, Csaba Asztalos, a explicat că urma să fie analizată limita libertății de exprimare în cazul vloggerului, în raport cu dreptul la demnitate al femeilor și, în general, al oamenilor.

„O astfel de analiză durează 90 de zile în principiu. Dar când e vorba mesaje publice, ne străduim să dăm o soluție cât mai repede”, a declarat președintele CNCD, Csaba Asztalos, luna trecută.

Reprezentantul CNCD a mai precizat că, în țara noastră, condiția femeii în societate este una dificilă. Asta în circumstanțele în care România este pe primul loc în UE la capitolul mame minore. Totodată, țara noastră se află pe primele locuri la traficul de persoane în comunitatea europeană. Toate aceste aspecte își au rădăcinile în felul în care sunt tratate și femeile în societate, a subliniat președintele CNCD.

„Există și violența de familie cu femei ucise în fiecare an. Acestea au legătură cu un comportament în societate față de femei. Unele comportamente au fost moștenite istoric. Altele au fost create în diferite conjuncturi – competiție politică, publicitate etc, în care este exploatată sexualitatea femeii”, a spus președintele CNCD.

Vloggerul George Buhnici, amendat de CNCD

Nu la foarte mult timp de la declarațiile președintelui CNCD, s-a aflat că George Buhnici a fost amendat. Amenda contravențională pentru fapte de discriminare este, de regulă, cuprinsă între 2.000 și 100.000 de lei.

George Buhnici a revoltat România, după ce a declarat, în cadrul unei intervenții filmate la festivalul Neversea, că fetele ar trebui să mai meargă și pe la sală. Iar asta din cauza celulitei și a vergeturilor. Realizatorul de vloguri s-a exprimat că merge la mare pentru a vedea piele, iar aceasta nu ar trebui să aibă vergeturi.

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, s-a mai exprimat George Buhnici.

George Buhnici a fost amendat de către CNCD cu o sumă de 20.000 de lei, potrivit Gândul.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe