George Buhnici declarații halucinante! Ce a zis când a văzut o femeie de serviciu la mall, mâncând o merdenea: „Bă, serios?” VIDEO

George Buhnici declarații halucinante! Ce a zis când a văzut o femeie de serviciu la mall, mâncând o merdenea: „Bă, serios?” VIDEO
George Buhnici declarații halucinante și antecedente

George Buhnici declarații halucinante! Cu mult timp înainte de deveni pionul unui scandal media de proporții, George Buhnici era invitat într-un podcast pe Youtube. Podcastul cu pricina, „Aproximativ discuții” cu Gojira, era și este difuzat pe canalul de Youtube „HappyFish”. Cum, spuneam, cu mult timp înainte, prin octombrie 2021 George Buhnici o comitea pentru a nu-știu-câta oară, prin declarațiile sale dure la adresa femeilor. Podcastul de atunci a revenit pe rețelele de socializare. Acesta a ajuns la fel de viral ca și interviul de la Neversea, care a generat oprobiul public asupra vloggerului.

George Buhnici declarații halucinante și antecedente

Pentru marea masă, vloggerul George Buhnici este consierat acum un băiețaș de cartier, după cum chiar el declara în scuzele publice, ulterioare scandalului de la Neversea. Dar, la 48 de ore de la clipul cu scuzele făcute publice, internetul s-a viralizat di nou.

Motivul este unul cât se poate de palpabil, mai bine zis vizibil. În octombrie 2021, Buhnnici era invitat de echipa din spatele canalului „HappyFish” de Youtube. În cadrul „Aproximativ discuții” cu Gojira, cel din urmă fiind un cunoscut DJ din undergroundul românesc, s-a ajuns și la o declarație halucinantă a vloggerului.

Contextul acestei discuții, în opinia jurnalistului Geoerge Buhnici, era sărăcia, iar exemplul dat a devenit un alt motiv de critici dure la adresa sa:

„Trigger alert! Acum o să zică toți că sunt un nenorocit din ăla, că mă uitam de sus. Mă uitam de pe scara rulantă în jos.

Era o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu, care își terminase tura și stătea liniștită, așa, cumva jenată, pe un colț, pe o bâncuță în mall, mâncând o merdenea. Așa, o femeie ușor supraponderală.”, și-a început Buhnici declarația.

„Bă, serios?”

Fără a avea nicio reținere, Georege Buhnici își continua pledoaria, iar ceea ce a declarat a devenit subiect de controversă și mai aprigă, în raport cu cele declarate la Neversea:

Ce simți când te uiți la o femeie care tocmai, săraca, a muncit, a ieșit din tură, este cel puțin ușor supraponderală și mănâncă o merdenea? (…) Eu am prostul obicei să mă uit la oameni și îmi imaginez chestii și mă gândesc.

Eu, ca unul care a slăbit și pot să privesc de sus de pe scara rulantă, mă gândeam: Bă, serios? Nu simți că e ceva în neregulă în viața ta?

Ți s-a făcut fomiță și aveai nevoie de o gustărică și tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine niște făină cu ulei?”, a declarat George Buhnici, la „Aproximativ discuții” cu Gojira.

Clipul, cel puțin segmentul cu această declarație a ajuns rapid pe rețelele de socializare. Comentariile au fost, poate, mai dure decât cele la interviul acordat cu ceva vreme în urmă. Interviul integral din octombrie 2021 îl găsiți aici.