19 ian. 2024 | 13:48

Geoană și Arafat ar fi fost în avionul aterizat pe Aeroportul Otopeni, în care un bărbat a încercat să își ia viața. Cum a reuşit să treacă de securitate cu lama

News
Geoană și Arafat ar fi fost în avionul aterizat pe Aeroportul Otopeni, în care un bărbat a încercat să își ia viața. Cum a reuşit să treacă de securitate cu lama
Poliția, de urgență pe Aeroportul Otopeni

Un incident extrem de grav a avut loc la bordul unei aeronave Tarom, care venea de la Bruxelles, imediat după aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă. Un bărbat a încercat să își pună capăt zilelor, provocând o situație de urgență ce a necesitat evacuarea rapidă a pasagerilor.

Mai mulți politicieni, aflați la bord

Un incident șocant s-a petrecut pe un zbor Tarom Bruxelles-București, după ce un bărbat a încercat să se sinucidă, tăindu-și venele cu o lamă. care a necesitat o evacuare rapidă a pasagerilor imediat după aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă.

Conform relatărilor, bărbatul și-a tăiat venele cu o lamă în timpul zborului, determinând echipajul să intervină de urgență.

Pasagerii avionului, printre care se numărau și figuri publice importante precum Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, și Rovana Plumb, fost ministru, au fost coborâți rapid pe ușa din spate a aeronavei pentru a permite accesul serviciilor medicale de urgență.

Incidentul neașteptat s-a petrecut după miezul nopții, atunci când un pasager a devenit recalcitrant și a fost nevoie de intervenția Poliției de Frontieră la aterizarea pe Aeroportul Otopeni.

Echipajul aeronavei a raportat că, pe durata zborului, bărbatul și-a ascuns o lamă în gură și, în ciuda eforturilor însoțitorilor de bord de a-l calma, situația a escaladat. Când agenții de frontieră au urcat în avion, au descoperit că pasagerul se rănise deja la mâini.

Victima, un cetățean român cunoscut cu probleme psihice și cu antecedente de tentative de suicid, a fost preluată rapid de o ambulanță chemată pe pista aeroportului și transportată la Spitalul Floreasca din București pentru îngrijiri medicale.

Echipa SMURD sosită la fața locului i-a acordat primul ajutor.În urma incidentului, ceilalți pasageri, unii dintre ei profund șocați de evenimentele la care au asistat, au fost debarcați printr-o ieșire din spate a avionului.

CITEȘTE ȘI: Avionul TAROM care s-a prăbuşit în ’89, trimis de Ion Iliescu la Belgrad. „Dom-ne, ceva foarte curios. Am un singur pasager. Un englez. Filme, notițe”

Cum a degenerat scandalul dintre bărbat și personalul Tarom

Potrivit Digi24, un pasager român, aflat la clasa economic, a început să se certe cu însoțitorii de bord imediat după decolarea avionului.
Situația a degenerat rapid, bărbatul ajungând să adreseze injurii și amenințări la adresa membrilor echipajului. Conform declarațiilor ulterioare, comportamentul său agresiv a creat un climat de tensiune și disconfort pentru ceilalți pasageri și echipaj.

„Echipajul de cabină și pilotul comandant al cursei au procedat în stricta conformitate cu procedurile naționale și interne ale companiei dar pasagerul turbulent nu a dorit să înceteze fiind într-o stare psihică vizibil negativă”, potrivit Digi24.

Situația a luat o întorsătură și mai gravă în momentul în care pasagerul a observat polițiștii urcând la bordul aeronavei. Acesta s-a mutat rapid pe un loc la clasa business și, folosind o lamă de ras pe care o ascunsese în gură pe durata zborului, s-a automutilat.

„Automutilarea sa a făcut ca sângele să se împrăștie puternic în zona cabinei pentru pasagerii business până să poată interveni echipele de intervenție”, au precizat surse din cadrul TAROM.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
UNGURII ne dau lecții. Cum ne face Ungaria de rușine. Situația e dramatică
Capital.ro
Domeniul în care ”se câștigă foarte bine în România”. Simona Bucura Oprescu explică
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! MODELUL pentru RECALCULARE de la Casa de PENSII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro