Geanina Ilieș, dezvăluiri din culisele emisiunii Gospodar Fără Pereche de la PRO TV. Ce a răspuns vedeta, când a fost întrebată dacă își caută perechea

Geanina Ilieș, dezvăluiri din culisele emisiunii Gospodar Fără Pereche de la PRO TV?

Geanina Ilieș este noua ”pețitoare” de la PRO TV, care a venit în locul Anamariei Prodan pentru a fi gazda show-ului ”Gospodar fără pereche”. Ce a spus vedeta, când a fost întrebată dacă și ea își caută perechea?

Geanina Ilieș își caută sortit la ”Gospodar fără pereche”?

Geanina Ilieș a venit în locul Anamariei Prodan la ”Gospodar fără pereche”, impresara plecând din lipsă de timp. Noua ”pețitoare” a intrat deja în pâine și a vorbit despre provocările prin care trece de când lucrează pentru acest reality-show. Întrebată de jurnaliștii de la Click! despre drumurile pe care le străbate, fosta concurentă de la ”Ferma. Un nou început” a spus că e greu când filmările pentru o emisiune te împing să bați țara în lung și în lat, mai ales într-un timp scurt, dar pe atât e de frumos când vezi părți ale României neatinse de necaz.

Geanina Ilieș, dezvăluiri din culisele emisiunii Gospodar Fără Pereche de la PRO TV. Ce a răspuns vedeta, când a fost întrebată dacă își caută perechea
Geaninga Ilieș, noua gazdă a emisiunii ”Gospodar fără pereche” de la PRO TV

„Greu la filmări a fost să bat țara-n lung și-n lat, într-un timp scurt, să vizitez gospodarii și să parcurg peste 3.000 de kilometri, însă la fel de frumos e să vezi frumusețile patriei și să te bucuri de ele. De-abia aștept să vedeți cu toții ce sezon minunat de „Gospodar fără pereche” pregătim!”, a spus Geanina Ilieș.

Ce a răspuns vedeta, când a fost întrebată dacă își caută perechea?

Cât despre curiozitatea multora, dacă prezentatoarea TV este gospodină și are pereche, răspunsul este dezamăgitor pentru mulți dintre admiratorii săi: este gospodină și are pereche.

„Sunt gospodină și mă mândresc cu asta! Fac mâncare, dulciuri, curățenie, spăl și cel mai tare mă relaxează atunci când calc hainele proaspăt spălate. Este unul dintre momentele în care mintea-mi zboară în toate părțile: ba la Patrick, ba la clinică, ba la emisiune, ba la iubitul meu. Da, sunt gospodină, am pereche, iubesc și sunt iubită”, a dezvăluit Geanina Ilieș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI