Geanina Ilieș deja se plânge de postul de la Gospodar Fără Pereche. ”Nu a fost ușor!”

Geanina Ilieș deja se plânge de postul de la Gospodar Fără Pereche. ”Nu a fost ușor!”
Geanina Ilieș deja se plânge de postul de la Gospodar Fără Pereche. ”Nu a fost ușor!”

În locul Aneimaria Prodan, a venit la cârma emisiunii ”Gospodar fără pereche” Geanina Ilieș, fostă concurentă a emisiunii ”Ferma”, de la Pro Tv, dar și prezentatoarea Observatorului Antenei 1, vreme de șase ani. Astfel că, după două sezoane de ”Gospodar fără pereche”, rezentată de impresara Anmaria Prodan, emisiunea revine pe post cu un al treilea sezon, păstorit de Ilieș.

Geanina Ilieș deja se plânge de postul de la Gospodar Fără Pereche

În noul sezon al emisiunii ”Gospodar fără pereche”, de la Pro TV, Geanina Ilieș îi invită pe telespectatori întru periplu printre aventură, iubire, lacrimi și fericire, pe care le vor simți din plin cei care s-au înscris în acest reality-show. Astfel că, emisiunea ”Gospodar fără pereche” va debuta din nou pe data de 20 februarie, într-o zi de joi, la Pro TV.

”Nu a fost ușor să iau la pas toată țara”

Încă de la început, noul sezon se anunță a fi plin de aventură, dar și presărat cu iubire, lacrimi, fericire și multe situații limită. În acest reality-show, Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii, îi va ghida pe curajoșii băieți care s-au înscris în show să-și întâlnească sufletele pereche.

”Sunt super entuziasmată că, în sfârșit, pot să spun că mai e puțin și începe Gospodar fără pereche! Mai exact, mai sunt doar două săptămâni până când o să-i descoperiți pe gospodarii mei minunați și curajoasele fete care s-au înscris pentru ei. Sunt sigură că îi veți îndrăgi încă din prima ediție. Nu a fost ușor să iau la pas toată țara, dar pentru ei chiar a meritat. Veți vedea nu doar gospodari obișnuiți, ci și niște bărbați care chiar știu ce vor de la sufletul lor pereche. O să avem parte de adevărate povești de dragoste, vom urmări cum fetele sunt mai mult decât hotărâte să își folosească orice atu din mânecă, va fi cu mult umor și energie, a anunțat Geanina Ilieș pe rețelele sociale.

Băieții care s-au înscris în show-ul care va debuta pe 20 februarie sunt: Andrei Bivolan, Biagio Scrofani, Călin Hîrlea, Cristian Ioniță, Laurențiu Opriș, Radu Stan, Tudor Bogdan și Vasile Grușea.