Geanina Ilieș a surprins pe toată lumea. Ce a făcut diva de la Pro TV într-o parcare din București (exclusiv)

Geanina Ilieș a surprins pe toată lumea. Ce a făcut diva de la Pro TV într-o parcare din București (exclusiv)
Geanina Ilies a surprins pe toata lumea. Ce a facut diva de la Pro TV intr-o parcare din Bucuresti

Geanina Ilieș este una dintre cele mai spectaculoase apariții din showbizul românesc. Frumoasa brunetă încearcă mereu să fie discretă cu viața personală, însă nu îi reușește de fiecare dată.

Geanina Ilieș, surprinsă într-o parcare din București. Ce făcea vedeta

Vedeta a fost surprinsă de reporterii impact.ro în parcare, în mașina ei de lux, crezând că nu o vede nimeni. Fosta prezentatoare a știrilor sportive are o viață de poveste alături de fiul ei în vârstă de 14 ani și de iubitul ei.

În plus, ea deține o clinică de estetică, așa că este destul de ocupată. Din acest motiv, Geanina Ilieș a fost surprinsă în mașină în timp ce își lua prânzul. Ca să se mențină în formă, frumoasa brunetă s-a asigurat că își ia vitaminele dintr-un smoothie pe care l-a băut cu poftă.

Geanina Ilieș revine pe micile ecrane

După ce a fost prezentatoare a știrilor sportive, Geanina Ilieș a decis să ia o pauză de la televiziune și să se concentreze pe familia ei. Vedeta are un fiu pe nume Patrick în vârstă de 14 ani și un iubit pe nume Mircea, cu care are o relație de 8 ani.

Acum, Geanina Ilieș se pregătește să își surprindă fanii în calitate de gazdă a show-ului Hai să fim Super, o emisiune în care se vorbește despre performanțele sportive a unor oameni cu povești extrem de interesante.

“Hai să fim Super” e mai mult decât o emisiune cu întrebări şi răspunsuri. Este o poveste despre esenţa ambiţiei. Nu descoperiţi neapărat o portretizare a vieţii numai cu succese, ci şi poveşti ale unor oameni care ne aduc aminte despre eşecuri iminente, despre muncă 7 zile din 7 şi despre sacrificiile pe care trebuie să le faci ca să ajungi departe. 

Invitaţii vor vorbi, cu lux de amănunte, despre copilăria lor, familie, prieteni, persoanele care le-au remarcat talentul, începuturile carierei, cum au ajuns să practice sportul care i-a consacrat, dar şi despre performanţele pe care le-au înregistrat când au atins maturitatea şi recunoaşterea în cariera lor. Sunt oameni cu poveşti care pot fi oricând exemple pentru generaţiile viitoare, a povestit vedeta pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI