Gazonul de pe Cluj Arena, mărul discordiei după festivalul „Untold”. Oficialitățile spun că este „masa de biliard”, jurnaliștii văd o „orezărie”

Gazonul de pe Cluj Arena tensionează atmosfera în oraș. Oficialitățile locale spun că suprafața de joc, afectată serios după Untold, a fost refăcută, pe cheltuiala organizatorilor festivalului. Mulți dintre jurnaliștii din localitate au altă opinie. Și au dus drept dovadă fotografii, realizate cu numai trei zile înaintea partidei de campionat în care Universitatea Cluj va înfrunta Sepsi Sfântu Gheorghe.

Gazonul de pe Cluj Arena, „orezărie” sau „masă de biliard”

Gazonul de pe Cluj Arena a fost serios avariat după festivalul Untold. Cele patru zile de spectacole au lăsat urme adânci pe gazon și în alte zone, dar oficialitățile au spus că un contract foarte bine făcut prin care organizatorii se obligă să pună la punct tot ceea ce s-a stricat. Și asta în foarte scurt timp!

Conform unor surse, cei care se ocupă de Untold au investit mai bine de un milion de lei în refacerea gazonului de pe Cluj Arena. Iar oficialitățile au fost încântate și au transmis că meciul dintre U.Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe, programat luni 22.08.2022, se va desfășura în condiții foarte bune.

„𝗦𝘁𝗮𝗱𝗶𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗔𝗿𝗲𝗻𝗮, 𝗽𝗿𝗲𝗴𝗮𝘁𝗶𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 ⚽️𝗳𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹
Au fost finalizate lucrările de înlocuire a suprafețelor de gazon deteriorate ale 🏟stadionului Cluj Arena, conform contractului încheiat între forul administrativ județean și societatea Untold SRL.

𝘊𝘩𝘪𝘢𝘳 𝘪𝘦𝘳𝘪 𝘢𝘶 𝘢𝘷𝘶𝘵 𝘭𝘰𝘤 𝘥𝘰𝘶𝘢 𝘮𝘦𝘤𝘪𝘶𝘳𝘪 𝘪𝘯 𝘊𝘩𝘢𝘮𝘱𝘪𝘰𝘯𝘴 𝘓𝘦𝘢𝘨𝘶𝘦 𝘭𝘢 𝘧𝘦𝘵𝘦, 𝘪𝘯 𝘸𝘦𝘦𝘬𝘦𝘯𝘥 𝘮𝘢𝘪 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘮𝘢𝘵𝘦 𝘪𝘯𝘤𝘢 𝘥𝘰𝘶𝘢, 𝘪𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘦𝘢𝘴𝘪 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘦𝘵𝘪𝘵𝘪𝘦, 𝘪𝘢𝘳 𝘭𝘶𝘯𝘪 𝘴𝘦 𝘥𝘪𝘴𝘱𝘶𝘵𝘢 𝘶𝘯 𝘮𝘦𝘤𝘪 𝘥𝘪𝘯 𝘚𝘶𝘱𝘦𝘳𝘭𝘪𝘨𝘢 𝘯𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘢.
𝘎𝘢𝘻𝘰𝘯𝘶𝘭 𝘢 𝘧𝘰𝘴𝘵 𝘪𝘯𝘭𝘰𝘤𝘶𝘪𝘵 𝘪𝘯 𝘵𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘻𝘰𝘯𝘦𝘭𝘦 𝘢𝘧𝘦𝘤𝘵𝘢𝘵𝘦, 𝘱𝘦 𝘤𝘩𝘦𝘭𝘵𝘶𝘪𝘢𝘭𝘢 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘻𝘢𝘵𝘰𝘳𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘜𝘯𝘵𝘰𝘭𝘥, 𝘯𝘦𝘧𝘪𝘪𝘯𝘥 𝘧𝘰𝘭𝘰𝘴𝘪𝘵𝘦 𝘧𝘰𝘯𝘥𝘶𝘳𝘪 𝘱𝘶𝘣𝘭𝘪𝘤𝘦,” a scris pe pagina de Facebook, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Jurnaliștii de la Ziua de Cluj au fost însă la stadion și nu sunt deloc încântați. Spun că treaba a fost făcută de mântuială și că gazonul arată foarte rău. Au prezentat, drept dovadă, și câteva fotografii din care se vede care este situația. Din imagini se văd zone destul de mari din care lipsește iarba.