Garsoniera minusculă din Cluj și-a găsit chiriaș. Suma surprinzătoare pentru care s-a bătut palma

Garsoniera minusculă din Cluj și-a găsit chiriaș. Suma surprinzătoare pentru care s-a bătut palma
Garsoniera de 11 mp din Cluj si-a gasit chiriac

O româncă a închiriat garsoniera minusculă din Cluj pe o sumă incredibilă. Deși, inițial, proprietarul a cerut mai mulți bani pentru ca tânăra să se mute în apartamentul înghesuit, ulterior s-a răzgândit și a fost dispus să accepte un tarif mai mic. Cât de restrâns este spațiul, de fapt, și cine este norocoasa locatară.

Cine a închiriat garsoniera minusculă de numai 11 mp din Cluj

Acum câteva zile, un anunț imobiliar a provocat cascade de râsete în rândul internauților, după ce o agenție a distribuit, pe pagina de Facebook Panoramic Imobiliare Cluj, descrierea unei garsoniere minuscule din Cluj, de numai 11 metri pătrați.

„Vă propunem spre închiriere o garsonieră în cartierul Gheorgheni. Localizare: Stradă Zambilei nr xx. Suprafaţă: 11 mp. Garsonieră este complet mobilată şi utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4. – cheltuieli lunare mici. Posibilitate de parcare în zonă. Disponibilitate: ocupabilă imediat.

Preţ: 200 € (uşor negociabil). Telefon: 0728139xxx. Apartamentul prezentat nu este ceea ce cauţi? Contactează-ne cu încredere, iar noi îţi vom face o căutare personalizată!”, a sunat anunţul postat pe pagina de Facebook a unei agenţii imobiliare.

Ei bine, garsoniera controversată și-a găsit chiriaș. Este vorba despre o tânără care a acceptat să-i plătească proprietarului o chirie în valoare de 180 de euro pe lună. Inițial, deținătorul garsonierei din Cluj a cerut 200 de euro, însă a scăzut, ulterior, din sumă.

Internauții au râs copios pe seama dimensiunilor reduse ale garsonierei din Cluj

Garsoniera din Cluj a devenit virală în mediul online. Comentariile internauților nu au întârziat să apară, toți amuzându-se pe seama dimensiunilor mici ale apartamentului.

„Ar trebui scoasă masuța, da impresia de spațiu mic. „Nici pentru videochat nu ajunge spatiul!” „Am mai mult spatiu pe card”. „Lovitură de la 11 metri (pătrați)”. „Dacă adorm pe canapea, îmi sare uleiul de la cartofii prăjiţi pe faţă.” „Ocupabilă imediat ce intri în ea.” „Deci așa arată o izoletă la interior.”

„Cheltuieli lunare mici, păi la ce dimensiuni are o încălzeşti cu o lumânare. Ajungi singur acasă şi tot trebuie să intri pe rând.” „Dacă respiră doi în acelaşi timp mor asfixiaţi” şi „Dacă extinzi canapeaua, scoţi picioarele pe casa scării”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care au savurat anunțul postat.

Cu toate acestea, în ceea ce privește piața imobiliară din orașul Cluj-Napoca, statisticile arată că, odată cu pandemia de coronavirus, sectorul imobiliar a avut scăderi și creșteri frecvente.

Conform datelor furnizate de agenția imobiliară Blitz, chiriile pentru un apartament sau o garsonieră au crescut 3,47%. Pe de altă parte, pe segmentul de vânzare a apartamentelor s-a înregistrat o scădere de 3,66% în luna mai a anului 2021.