18 ian. 2024 | 12:45

Gafa pe care a făcut-o Andreea Bălan în Australia. Fanii au criticat-o imediat

Monden
Gafa pe care a făcut-o Andreea Bălan în Australia. Fanii au criticat-o imediat
Gafa pe care a făcut-o Andreea Bălan în Australia

Artista și-a făcut bagajul și a plecat departe de România, pentru a-i fi alături iubitului ei, Victor Cornea. Artista este foarte activă în mediul online, împărtășindu-și experienele de neuitat, însă gafa pe care a făcut-o Andreea Bălan în Australia nu a trecut neobservată și netaxată de fanii săi. A fost criticată imediat pentru greșeală.

Andreea Bălan, taxată de fani

De când a dezvăluit public că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr jucător de tenis, Andreea Bălan nu ratează nicio ocazie să îi fie alături partenerului său.

Cei doi au început anul 2024 cu o deplasare departe de România, tocmai în Australia, unde Victor Cornea se pregătește pentru Australian Open – primul turneu de Grand Slam al anului.

Artista este foarte activă pe platformele de social media, unde împărtășește cu admiratorii săi cele mai frumoase momente din viața sa de zi cu zi. Cele mai recente imagini publicate i-au adus însă câteva comentarii ironice, internauții au sesizat imediat gafa pe care a făcut-o Andreea Bălan în Australia.

Ce greșeală a făcut vedeta în australia

Vedeta a postat mai multe fotografii, în descrierea cărora a explicat că se bucura de o sesiune de cumpărături prin orașul Melbourne, adăugând și câteva emoticoane. Unul dintre ele însă era steagul Greciei, detaliu ce nu a trecut neobservat:

„De când e Melbourne în Grecia???”, „Mai bine vii în Atena”, iar un alt internaut a postat un gif cu câteva persoane care țin steagul Greciei.

După un timp, Andreea Bălan a observat și ea greșeala pe care a făcut-o și a editat postarea.

Te-ar putea interesa și: Cu cine s-a fotografiat Andreea Bălan la Australian Open. I-a uimit și pe fani: ‘Jucători de elită’ FOTO

Gafa pe care a făcut-o Andreea Bălan în Australia. Fanii au criticat-o imediat

„Cucoană, habar n-aveți”

Vedeta este și ținta unor critici dure. Artista a reacționat la un mesaj trimis de un internaut: „Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile.”

„Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină.”, a răspuns imediat Andreea Bălan.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan, mesaj special pentru Victor Cornea. Vedeta radiază: „De ce ai purtat războaie, de ce ai suferit, de ce ai plâns”

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Copacul care vă schimbă viața. Aduce sănătate și prosperitate
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro