Gafă colosală la Românii au talent. Ce s-a întâmplat pe scenă, de fapt: “El nu a înţeles că nu a trecut”

Gafă colosală la Românii au talent. Ce s-a întâmplat pe scenă, de fapt: “El nu a înţeles că nu a trecut”
Gafa colosala la Romanii au talent

Moment penibil la Românii au Talent. Iulian Lungu, un concurent venit să facă senzație în fața juraților a stârnit hohote de râs și a avut parte de o gafă de proporții.

Gafă colosală la Românii au talent

El a venit îmbrăcat în straie populare și cu un coș de paie. El a atras atenția juriului cu cercelul din ureche.

„Sunt țăran parvenit, nu se vede? (..) Sunt țăran. Acum m-am mutat la oraș, nu mai am praf în buletin (..) Sunt onorat să vă cunosc. Porecla mea e BULIon şi sunt din Alexandria. Am minunata vârstă de 46 de ani şi jumătate”, a spus Iulian Lungu.

Florin Călinescu: Presimt că ai un număr de comedie…Vrei să ne spui un monolog

Iulian Lungu: Nu, nu. Fac ceva şi mai sexy. 

Florin Călinescu: Colanţi ai, cercel ai. Ce să mai văd?! Sper că nu eşti în curs de operaţie de schimbare de ceva

Iulian Lungu: Am talente multe, fac multe. Am emoţii. Mai ales că e doamna Andra aici care e o cântăreaţă desăvârşită

Florin Călinescu: “Îmi place de tine. Bravo!”

Concurentul a dansat, apoi a început să se schimbe chiar pe scenă, cu hainele pe care le avea în coșul de paie. A dansat pe melodia Ierusalema și i-a amuzat pe jurați cu buna lui dispoziție. Totuși, nu au rezistat prea mult.

Primul care a apăsat butonul de stop a fost Florin Călinescu, urmat de Andra, apoi Alexandra Dinu și Smiley. Florin Călinescu a spus că se vede că Iulian a obosit, însă a vrut să îl scutească de efort. 

Florin Călinescu: „Am văzut că ai obosit și până aici a fost mișto. De aici încolo era doar oboseala. Îmi place de tine. Ați dat și personalități țării, așa că una în plus nu mă deranjează absolut deloc. Dar asta o faci din când în când, pentru prieteni, nu ești artist stradal, nu?”

Iulian Lungu: „Nu,nu”

Smiley: „Apreciez faptul că ai venit să ne binedispui, ți-a reușit povestea”

Iulian Lungu: „Dacă mă treceţi în etapa următoare, nu vreau banii că n-am ce să fac cu ei, dar vin cu o surpriză și mai mare. Dacă nu vin cu ceva şi mai sexy. Ţineţi minte ce vă spun!”

Florin Călinescu: „Cred că nu se întâmplă chestia acum, dar te aşteptam cu braţele deschise în ediţia următoare. Pregăteşte un moment cap-coadă, fă un moment şi mai bun, un dans sau altceva.Mulțumim frumos!”

Iulian Lungu: „Mulțumesc mult de tot! Nu pot să cred! Mulțumesc de aprecieere!”

Andra: “Băi, n-a înțeles, fraților, că elnu a trecut”

Smiley“: Nu înţelege ce înseamnă o scenă roşie de BULIon”.

Andra: „Doamne, doamne…”

„Nu știu ce înseamnă da, dar cred că înseamnă patru de da, sau ce înseamnă asta? Sunt foarte bucuros. Toți cei 5000 de enoriași ai mei de pe Facebook o să fie foarte (…) o să le zic da, m-au trecut în etapa următoare”, a spus concurentul. 

„Faptul că m-au apreciat și au zis da mă, ești bunicel. N-au zis așa, am vrut să mă perii nițel mai tare. Toți au dat din cap”, a mai spus el.

Urmăriți Playtech.ro și pe