Gafa colosală a lui CRBL, concurent la Survivor România 2022. Cu ce s-a pozat între picioare

Gafa colosală a lui CRBL, concurent la Survivor România 2022. Cu ce s-a pozat între picioare
CRBL, din Spania, în România și direct la Survivor

PRO TV a reușit să producă marea surpriză a anului, preluând din mers drepturile de licență pentru cel mai greu, dar îndrăgit, show de televiziune, „Survivor România”. Printre cei 12 Faimoși se află și CRBL. Ajuns la 43 de ani, cu o familie frumoasă, și extrem de popular în rândul tinerilor, te-ai aștepta ca CBRL să fie atent la ce comentează, sau postează pe rețelele de socializare. Se pare că vedeta a cam călcat strâmb, iar internauții l-au taxat imediat pentru gafa sa.

CRBL, din Spania, în România și direct la Survivor

Unul din cei mai apreciați artiști ai generației sale, și cu peste 160.000 de internauți care-i urmăresc postările, CRBL a fost văzut ca un adevărat model. La cei 43 de ani, artistul are o familie frumoasă, pe care aproape majoritatea românilor au putut-o vedea în diferite ipostaze, inclusiv în reclamele de la Vodafone sau alte produse, pe micile ecrane.

După o carieră în muzică, pe meleaguri mioritice, celebrul CRBL lua decizia de a se muta cu întreaga familie în Spania, în ideea de a-și relansa cariera de artist. Numai că lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit, dar a avut succes pe alte planuri, fiind recunoscut ca un asiduu investitor în criptomonede.

Decis să se redreseze, revine în România, iar asta a însemnat și o revenire pe micile ecrane, după ce PRO TV anunța lovitura pe piața reality-show-urilor. A reușit să preia licența de difuzare a celebrului show-concurs „Survivor România”, după ce timp de două sezoane a putut fi urmărit la Kanal D.

CRBL are deja experiența unui show similar, fiind câștigător al emisiunii de la Antena 1, „Asia Express”, așa că atunci când a primit oferta PRO TV de a face parte din cei 12 Faimoși, nici nu a mai stat pe gânduri. Show-ul a avut startul în weekend-ul care a tocmai s-a încheiat, și va continua în fiecare duminică, de la ora 20:00, și luni și marți, de la ora 20:30.

În afară de CRBL, din echipa celor 12 Faimoși mai fac parte Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Vedeta calcă în străchini pe rețelele de socializare

În toți acești ani de când activează în show-biz-ul românesc, CRBL a avut momentele sale de glorie, dar și momentele în care a dorit să-și șocheze fanii prin apariții, sau chiar declarații uneori. Numai că, de data asta a cam zbârcit-o rău de tot, după ce a publicat pe rețelele de socializare o poză.

Poza respectivă (vezi galeria), îl găsește pe artist întins pe spate și ținând între picioare celebra sculptură a lui Constantin Brâncuși, „Coloana Infinitului”, iar simbolistica gestului a fost imediat înțeleasă și amendată dur de fanii artistului.

“Ce dezamăgire, chiar nu se mai poate comenta după poza asta… păreai a fi un tip isteţ… eronat… te-a prostit > şi pe tine sau poate soarele te-a ars prea tare pe chelie… în fine, de-a dreptul pueril”, a scris unul din urmăritorii lui CRBL la poza cu pricina.
„RUŞINEEEEEE! bătaie de joc de opera de artă!! Asta a ajuns coloana infinitului pt unii? JALNIC!”,  reacționat un alt internaut.

Scandalul a luat amploare imediat, CRBL fiind nevoit să revină asupra postării respective și să-și ceară scuze, declarând:

„Cred că îmi doresc să schimb multe în ţara asta măcar pentru viitorul Alesiei şi departe de mine gândul de a întina numele şi moştenirea lăsată de marele BRÂNCUŞI.

Dacă am greşit, sunt şi eu om. S-arunce piatra cine n-are vină!”

Dacă internauții l-au iertat sau nu pe CRBL, rămâne de văzut în audiențele noului sezon de „Survivor România”, care începând de ieri, poate fi urmărit la PRO TV, iar premiul este pe măsură, 100.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI