Gafa colosală a Andrei la Românii au talent. Vedeta, rușinată profund: ”Au, nu pot să cred, deci nu pot”

Gafa colosală a Andrei la Românii au talent. Vedeta, rușinată profund: ”Au, nu pot să cred, deci nu pot”
Ce gafă a făcut Andra la Români au Talent

Andra a făcut o gafă imensă în cadrul unui număr de la Românii au Talent. Vedeta a fost rușinată profund în urma a ceea ce a făcut. Unii dintre fani au râs copios pe baza greșelii sale. Ce s-a întâmplat în ediția difuzată recent?

Ce gafă a făcut Andra la Românii au Talent? Artista s-a rușinat teribil

Un concurent de la Românii au Talent a trecut prin emoții extrem de intense pe scena show-ului, dar nu desprinse din numărul ce îl dorea perfect. Cunoscuta cântăreață și-a ascuns privirea sub ambele mâini de rușine că l-a făcut pe bărbatul care a venit să-și încerce șansa la succes să creadă că este unul dintre norocoși.

Din păcate, nu a fost să fie cu atâta noroc în dreptul concurentului respectiv. Concret, în fața juriului se afla un italian care a venit să impresioneze pe toată lumea pe ritmuri de latino.

Bărbatul a dansat de mama focului, timp în care rupea niște bețe de lemn și lovea niște găleți, Domenico încercând să facă o demonstrație de karate. Din păcate, nu a fost deloc pe placul vedetelor de la masa juriului.

Andi Moisescu și Alexandra Dinu au apăsat rapid butonul roșu, iar Andra avea să facă o gafă colosală. În loc să apese butonul roșu, solista a apăsat butonul auriu. Concurentul a fost pentru câteva clipe în extaz, dar totul s-a clarificat ulterior.

Celebra cântăreață a rectificat greșeala și a înlocuit butonul auriu cu cel roșu. Colegii au fost alături de ea și au făcut-o să treacă destul de repede peste momentul care a părut jenant din perspectiva soției lui Cătălin Măruță.

„Nu pot să cred, nu pot să cred ce am făcut. Nu sunt obişnuită”

Andra: Au, nu pot să cred, deci nu pot să cred ce am făcut.
Alexandra Dinu: Poţi să spui că e o greşeală, nu?
Andra: Nu pot să cred, nu pot să cred ce am făcut. Nu sunt obişnuită cu ăla în faţă.
Florin Călinescu: Gata, gata, treci peste!
Andi Moisescu: Bine că nu au plecat confetti-urile!
Alexandra Dinu: Da, se întâmplă.
Andra: Acum mă gândeam cum să fie ăsta unul din Golden Buzz-urile mele…
Florin Călinescu: Eh, se înţelege că eşti om, nu eşti robot”, a fost discuția între jurați.

  • Concurent ironizat de Florin Călinescu

„Dacă nu te iau ăștia de la SRI și de la SIE în noaptea asta… Auzi, dar ăla care ți-a tipărit mapa asta nu a văzut bine limba română?(…)Mă, Moisescu, să i-o dai (n.r. – mapa în care concurentul avea explicate teoriile sale) lui Nicușor Dan, că el o să fie primar până în anul 19982. Dani, rămâne să ne punem noi la punct, eu cred că ești cu mult înaintea timpurilor noastre, sincer…”, a spus Florin Călinescu la Românii au Talent

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI