Gafa Camillei de la înmormântarea Reginei Elisabeta. Ce i-a spus Prinţesei Charlotte. Mulţi o condamnă pentru gest

Gafa Camillei de la înmormântarea Reginei Elisabeta. Ce i-a spus Prinţesei Charlotte. Mulţi o condamnă pentru gest
Ce gafă a făcut Camilla la înmormântarea Reginei?

Regina Consoartă a făcut o gafă incredibilă în timpul înmormântării Reginei Elisabeta. Majoritatea britanicilor nu apreciază nici acum prezența sa în Familia Regală a Marii Britanii din cauza trecutului bine știut de o lume întreagă. Iată că nici până acum nu a reușit să le câștige simpatia cetățenilor. Oamenii au văzut imediat felul urât în care a reacționat după un schimb de replici dintre copiii Prințului William. Ce s-a întâmplat și cum a reacționat soția Regelui?

Înmormântare Regina Elisabeta a II-a: ce gafă uriașă a făcut Camilla?

Regina Consoartă a fost văzută vizibil nervoasă din cauza jocurilor celor doi copii ai Prințului William. Prințesa Charlotte și Prințul George au avut un moment în care s-au ținut de șotii în timpul evenimentului greu pentru întreaga Familie Regală a Marii Britanii. Majoritatea din cei prezenți au înțeles atitudinea copiilor și nu s-au supărat, dar soția Regelui nu a apreciat deloc ce au făcut.

După o slujbă sumbră de înmormântare la Westminster Abbey, Regele Charles al III-lea și-a condus frații și fiii într-o procesiune în spatele sicriului Reginei. Camilla și Kate Middleton au călătorit cu Charlotte și George și au ajuns la Wellington Arch cu o mașină. În timpul acesta, soția lui Harry Meghan Markle și Sophie Wessex s-au alăturat separat.

Cei din Familia Regală s-au aliniat Regelui Charles. Jeremy Freeman, cititor de buze, a văzut un schimb de replici între cei doi copii aflați la înmormântare. George i-a șoptit ceva surorii, iar mai apoi a părut că o ciupește. Charlotte s-a întors repede și s-a uitat la fratele său și a spus: ,,Ow!”

,,Ce a spus Charlotte când s-a întors?”

În spatele lor, Meghan a fost văzută înclinând capul și zâmbind lui Charlotte. Cea care s-a enervat din cauza acestor scene a fost chiar soția Regelui.

Cea din urmă s-a încruntat și i-a arătat lui Kate Middleton că micuța nu se comportă așa cum trebuie. Femeia a spus atunci: ,,ia-o”. Momentul a fost surprins la televizor în direct. Cei mai mulți britanici au văzut ,,lupta” dintre cei doi frați.

Un internaut a scris pe Twitter:

„Se pare că Prințul George și Prințesa Charlotte au un mic dezacord. Uită-te la Queen Consort, Camilla”. ,,Ce a spus Charlotte când s-a întors? A fost wow? Ow? Vaca?” a adăugat o secundă.

Nimeni nu a apreciat cuvintele sale și atitudinea acesteia, mai cu seamă că la scurt timp atmosfera a fost una mai tensionată în rândul familiei.