01 oct. 2020 | 16:17

Gabriela Prisacariu, în pat cu altcineva! Cum s-a scuzat în fața lui Dani Oțil: ”Stai prea mult la filmări”

Monden
Gabriela Prisacariu, în pat cu altcineva! Cum s-a scuzat în fața lui Dani Oțil: ”Stai prea mult la filmări”
Gabriela Prisacariu, în pat cu altcineva! Cum s-a scuzat în fața lui Dani Oțil: ”Stai prea mult la filmări”

Gabriela Prisacariu s-a filmat în pat cu altcineva şi i-a trimis imaginile lui Dani Oțil, logodnicul său. Frumoasa iubită a matinalului de la „Neatza” l-a acuzat că stă prea mult la filmări.

Gabriela Prisacariu, surprinsă în pat cu altcineva

În vârstă de 27 de ani, Gabriela Prisacariu este unul dintre cele mai bine cotate fotomodele din România, iar Dani Oţil face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi mulţumi logodnica. În ultima perioadă, însă, se pare că simpaticul matinal are foarte mult de muncă şi nu prea mai reuşeşte să ajungă seara acasă, lucru pentru care Gabriela i-a atras atenţia.

Aceasta a postat un story pe Instagram în care “îl trage de urechi” pe Dani şi recunoaşte că locul său i-a fost ocupat de altcineva. Din fericire pentru vedeta Antenei 1, a fost vorba doar despre Găluşcă, pisica pe care cei doi o cresc împreună.

“Dani, asta se întâmplă dacă stai până târziu la filmări. Locul tău în pat este ocupat de… Gălușcă”, a spus modelul.

Cei doi îndrăgostiţi aveau planuri mari pentru vara acestui an, însă pandemia de coronavirus a dus la amânarea marelui eveniment.

Gabriela Prisacariu, în pat cu altcineva! Cum s-a scuzat în fața lui Dani Oțil: ”Stai prea mult la filmări”

Gabriela Prisacariu, în pat cu altcineva! Cum s-a scuzat în fața lui Dani Oțil: ”Stai prea mult la filmări”

Gabriela l-a convine pe Dani să renunţe la burlăcie

Devenită celebră în urma participării la emisiunea “Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela i-a sucit minţile lui Dani Otil, despre care toată lumea credea că nu va mai ajunge să aibă o relaţie atât de serioasă. Una dintre cele mai mari calităţi ale moldovencei, spun fanii, este felul în care arată. Şi nu o dată a fost întrebată cum reuşeşte să fie în formă. Răspunsul a fost mereu acelaşi!

“Am niște gene foarte bune. Le moștenesc de la mama mea, așa că să nu vă mai întrebați de ce mi se spune Miss Funduleț. Cu greutatea nu am avut niciodată probleme. Nu mănânc produse fast-food, ci doar ce gătește mama mea: sarmale, ciorbițe, clătite, cozonaci, plăcinte și multe altele.

Sunt singură la părinți și mă răsfață mama. Nu practic sporturi de performanță. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate după primele pătrățele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăți, alergare, fac abdomene, brațe, fesieri și nu am antrenor.

Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul și știu ce părți să lucrez”, a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru cei de la Click!.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro