Gabriela Firea şi Adrian Enache îl plâng pe marele actor Alexandru Arşinel. „El şi Stela ne privesc de sus cu dragoste”

Gabriela Firea şi Adrian Enache îl plâng pe marele actor Alexandru Arşinel. „El şi Stela ne privesc de sus cu dragoste”
Gabriela Firea și Adrian Enache, triști după vestea decesului lui Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel este regretat de o țară întreagă. Celebrul actor din perioada de aur a teatrului românesc a murit în cursul zilei de 29 septembrie. Acesta a lăsat un gol imens în inimile fanilor și apropiaților. Gabriela Firea și Adrian Enache au postat recent mesaje de adio pentru iubitul artist care a plecat de pe această lume. „El şi Stela ne privesc de sus cu dragoste”, a subliniat cântărețul.

Gabriela Firea și Adrian Enache, mesaje de adio pentru Alexandru Arșinel: ,,ce veste tristă pentru întreaga lume artistică”

Alexandru Arșinel a încetat din viață în cursul zilei de ieri, 29 septembrie. Actorul din perioada de aur a teatrului românesc va rămâne cu siguranță în inimile multora, dar va fi și un reper impresionant pentru actorii din generațiile viitoare. Gabriela Firea a postat un mesaj ]n mediul online după aflarea veștii triste.

Cea din urmă a subliniat că a fost onorată ca în perioada în care a ocupat postul de primar general al Capitalei să îi ofere titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului. Fostul edil a susținut că acesta a fost un gest mărunt pentru măreția artistului. Gabriela Firea a încheiat postarea din mediul online cu condoleanțe sincere pentru familia îndurerată.

,,🖤 Ce veste tristă pentru întreaga lume artistică și pentru iubitorii de teatru. 🕯 Maestrul Alexandru Arșinel a plecat din această lume, lăsând în urma regretele noastre. 🙏🏻

Sunt onorată că în perioada în care am fost primar general am reușit să-i aduc o bucurie acordându-i titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului. Un gest mărunt pentru măreția domnului Arșinel. ✝️ Transmit condoleanțe doamnei Arșinel și întregii familii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

,,Amândoi ne privesc cu dragoste și bunătate de Sus”

De asemenea, Adrian Enache nu a putut rămâne indiferent în fața anunțului șocant. Deși actorul avea probleme grave de sănătate, toată lumea care l-a îndrăgit a sperat până în ultima clipă că el o să își revină ca până acum. Cântărețul i-a emoționat foarte mult pe internauți cu mesajul său.

,,Lângă doi TITANI. De astăzi, amândoi ne privesc cu dragoste și bunătate de Sus. I-am considerat mereu și pe Stela Popescu, și pe Alexandru Arșinel, părinții mei de suflet. Am învățat de la ei, am un milion de sfaturi de la ei pe care le păstrez în inimă ca pe cele mai de preț comori. I-am iubit, îi iubesc și mă rog Bunului Dumnezeu să-i țină în Lumina și Pacea Lui. Drum lin printre stele, nea Sandu!”