03 mai 2021 | 16:33

Ce a făcut Alexandru Arșinel chiar în ziua în care Stela Popescu a murit. A făcut dezvăluirea abia de Paște

Monden
Ce a făcut Alexandru Arșinel chiar în ziua în care Stela Popescu a murit. A făcut dezvăluirea abia de Paște
”Stela era un om deosebit de vertical.”

Au trecut patru ani de la momentul știrii când aflăm că marea doamnă a comediei românești deceda. În urmă cu patru ani Stela Popescu pleca dintre noi. Și astăzi partenerul ei de scenă, actorul Alexandru Arșinel, îi simte lipsa. Ba mai mult de-atât, actorul nu-și explică cum s-a întâmplat drama.

Stela Popescu, marea doamnă a scenei românești

În noiembrie 2017 România înceta să mai râdă. Pe 23 noiembrie românii aflau cumplita veste a decesului celei ce fusese o viață dedicată scenei și râsului. Stela Popescu avea să moară în casa sa, singură, în condiții cel puțin ciudate. Cu câteva ore înainte, mai exact în seara premergătoare decesului, fusese invitată la un eveniment moden.

Ultimele imagini cu celebra actriță au surprins o atitudine, cel puțin, bizară a acesteia, chiar haotică. Timp de o viață pe scena teatrului ”Constantin Tănase”, Stela Popescu a împărțit totul cu Alexandru Arșinel. Și astăzi actorul îi simte lipsa și îi duce dorul. Suferința este cu atât mai mare, cu cât celebrul actor nu-și poate explica cele întâmplate în acea noapte fatidică.

Alexandru Arșinel este el care a găsit-o pe Stela Popescu

Invitat recent la Atena Stars, Alexandru Arșinel, cu greu, a vorbit de momentele acelei zile de 23 noiembrie 2017. Puțină lume a știut că Alexandru Arșinel a fost cel care a găsit-o în casă pe Stela Popescu, în acea dimineață, după ce primise un telefon de la  Adrian Ursu. Actorul a rememorat acele momente dure, declarând:

”A doua zi m-a sunat Adrian Ursu și m-a întrebat dacă știu ceva de Stela și deja încremenisem. Mi-a zis că a murit. Ceva cumplit a fost.  M-am suit în mașină imediat și am ajuns acasă la ea și am găsit-o pe podea, nu știu…

Pentru mine este un mister cum a murit. S-a lovit la cap, s-a împiedicat, s-a… nu știu. Ea nu arăta niciodată, ea nu plângea niciodată. Ea era de te mobiliza, extraordinară. Extraordinară era.”, a povestit Alexandru Arșinel.

Cu o dimineață mai devreme am sunat-o”

Durerea este cu atât mai mare, a mai povestit Alexandru Arșinel, cu cât exact cu o zi înainte au vorbit la telefon. Vorbeau de planuri, de spectacole, și erau pregătiți să facă lumea din nou să râdă.

Actorul a rememorat și acest moment, cu aceeași durere în glas, ca în ultimii patru ani, de la dispariția celei care i-a fost parteneră aproape o viață pe scenă, Stela Popescu.

”Nu-mi face bine când sunt întrebat cum este fără Stela Popescu. Cum să fie? Stela era un om deosebit de vertical. Ea dacă ar fi vrut să obțină ceva din punct de vedere afectiv de la mine, mi-o spunea de la obraz. Când a murit, în dimineața aceea am sunat-o.

Cu o dimineață mai devreme am sunat-o și i-am spus să ne vedem. La sfârșitul săptămânii eram programați cu un spectacol la Chișinău. Ea mi-a zis: ”Lasă-mă până mâine să ne vedem, pentru că am treabă astăzi”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Reguli de aur pentru îngrijirea pomilor fructiferi. Așa te vei bucura de roade bogate și sănătoase
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro