Ce a făcut Alexandru Arșinel chiar în ziua în care Stela Popescu a murit. A făcut dezvăluirea abia de Paște

Ce a făcut Alexandru Arșinel chiar în ziua în care Stela Popescu a murit. A făcut dezvăluirea abia de Paște
”Stela era un om deosebit de vertical.”

Au trecut patru ani de la momentul știrii când aflăm că marea doamnă a comediei românești deceda. În urmă cu patru ani Stela Popescu pleca dintre noi. Și astăzi partenerul ei de scenă, actorul Alexandru Arșinel, îi simte lipsa. Ba mai mult de-atât, actorul nu-și explică cum s-a întâmplat drama.

Stela Popescu, marea doamnă a scenei românești

În noiembrie 2017 România înceta să mai râdă. Pe 23 noiembrie românii aflau cumplita veste a decesului celei ce fusese o viață dedicată scenei și râsului. Stela Popescu avea să moară în casa sa, singură, în condiții cel puțin ciudate. Cu câteva ore înainte, mai exact în seara premergătoare decesului, fusese invitată la un eveniment moden.

Ultimele imagini cu celebra actriță au surprins o atitudine, cel puțin, bizară a acesteia, chiar haotică. Timp de o viață pe scena teatrului ”Constantin Tănase”, Stela Popescu a împărțit totul cu Alexandru Arșinel. Și astăzi actorul îi simte lipsa și îi duce dorul. Suferința este cu atât mai mare, cu cât celebrul actor nu-și poate explica cele întâmplate în acea noapte fatidică.

Alexandru Arșinel este el care a găsit-o pe Stela Popescu

Invitat recent la Atena Stars, Alexandru Arșinel, cu greu, a vorbit de momentele acelei zile de 23 noiembrie 2017. Puțină lume a știut că Alexandru Arșinel a fost cel care a găsit-o în casă pe Stela Popescu, în acea dimineață, după ce primise un telefon de la  Adrian Ursu. Actorul a rememorat acele momente dure, declarând:

”A doua zi m-a sunat Adrian Ursu și m-a întrebat dacă știu ceva de Stela și deja încremenisem. Mi-a zis că a murit. Ceva cumplit a fost.  M-am suit în mașină imediat și am ajuns acasă la ea și am găsit-o pe podea, nu știu…

Pentru mine este un mister cum a murit. S-a lovit la cap, s-a împiedicat, s-a… nu știu. Ea nu arăta niciodată, ea nu plângea niciodată. Ea era de te mobiliza, extraordinară. Extraordinară era.”, a povestit Alexandru Arșinel.

Cu o dimineață mai devreme am sunat-o”

Durerea este cu atât mai mare, a mai povestit Alexandru Arșinel, cu cât exact cu o zi înainte au vorbit la telefon. Vorbeau de planuri, de spectacole, și erau pregătiți să facă lumea din nou să râdă.

Actorul a rememorat și acest moment, cu aceeași durere în glas, ca în ultimii patru ani, de la dispariția celei care i-a fost parteneră aproape o viață pe scenă, Stela Popescu.

”Nu-mi face bine când sunt întrebat cum este fără Stela Popescu. Cum să fie? Stela era un om deosebit de vertical. Ea dacă ar fi vrut să obțină ceva din punct de vedere afectiv de la mine, mi-o spunea de la obraz. Când a murit, în dimineața aceea am sunat-o.

Cu o dimineață mai devreme am sunat-o și i-am spus să ne vedem. La sfârșitul săptămânii eram programați cu un spectacol la Chișinău. Ea mi-a zis: ”Lasă-mă până mâine să ne vedem, pentru că am treabă astăzi”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI