Gabriela Firea a fost operată de urgență: ce a pățit edilul Capitalei

Gabriela Firea a fost operată de urgență: ce a pățit edilul Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost supusă, joi seara, unei intervenții chirurgicale pentru remedierea unei afecțiuni a aparatului gastro-intestinal.

Operația a avut loc la spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino” din București. Intervenția a decurs bine, fără niciun fel de complicații, pacienta aflându-se sub supraveghere post-operatorie.

Gabriela Firea, mulțumiri pentru medici

“ Multumesc mult medicilor si intregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigata si operata, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina si Sanador unde am facut mai multe analize medicale in ultima perioada, precum si Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Am trecut printr-un moment greu, insa grija cu care am fost inconjurata m-a ajutat enorm si mi-a sporit inca o data increderea in personalul medical din Romania, care merita tot respectul si aprecierea noastra. Sper ca recuperarea mea sa fie cat mai rapida, pentru a-mi putea continua munca la Primaria Capitalei la intreaga capacitate fizica. Multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi cu un gand bun!”.
Gabriela Firea, primarul Capitalei

Edilul a amintit și echipa de medici care a realizat intervenția: Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generală și Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI.

Este a doua operație la care primarul Capitalei e supus în ultima lună.

La începutul lunii, Gabriela Firea a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei afecțiuni gastro-intestinale acute. Imediat după eveniment, Gabriela Firea a ales să facă o postare pe Facebook pentru a atrage atenția asupra deciziei sale de a se opera în România.

”Unele încercări care apar în calea vieții noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depășite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjurați de oameni care să ne ridice. Mulțumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulțumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino și Colentina. Am știut că sunteți la fel de buni că orice centru medical european și nu am greșit având încredere în Dumneavoastră. Mulțumesc familiei mele și prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervențiile și tratamentele, m-au pus pe picioare”, a postat pe Facebook Gabriela Firea. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI