Trafic blocat în București: pe unde nu mai poți circula

Trafic blocat în București: pe unde nu mai poți circula

Traficul rutier în Pasajul Unirii va fi restricţionat, pe ambele sensuri de circulaţie, în perioada 22– 25 martie, pentru lucrări de întreținere.

„În perioada 22.03.2019, orele 22:00 – 25.03.2019, orele 04:00, se va restricţiona traficul rutier în Pasajul Unirii, pe ambele sensuri de circulaţie, pentru realizarea unor lucrări de întreţinere”, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

De asemenea, poliţiştii atrag atenția şoferilor să circule cu prudenţă și să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere, care vor fi montate temporar în zona Pasajului Unirii, precum şi semnalele agenţilor rutieri.

Capitala intră în reparații. Ce artere vor mai fi afectate pe lângă Pasajul Unirii

Primăria Municipiului București, prin Administrația Străzilor București, a demarat prima etapă a lucrărilor de reparații ale arterelor din Capitală.

Conform unui comunicat al Primăriei Capitalei sunt vizate de reparații, în perioada 18 martie-26 aprilie, pe 15 artere după cum urmează: Piața Unirii, str. Popa Nan, str. Academiei, str. Mihai Glinka, Splaiul Unirii (tronsonul cuprins între Șos. Mihai Bravu și str. Nerva Traian), Pasaj Unirii, Pasaj Victoriei, Calea Floreasca, str. Trompetului, str. Imașului, str. Armistițiului, str. Constantin Bălan, str. Cristian Pascal, str. Orșova, b-dul Regiei.

„Menționăm că pe strada Academiei se vor executa și lucrări de reparație a trotuarelor care presupun frezarea și asfaltarea acestora, dar și înlocuirea bordurilor degradate acolo unde este necesar. În ceea ce privește lucrările de reparații, acestea presupun frezarea anumitor segmente de strada și refacerea carosabilului cu 1-2 straturi de mixtura asfaltică, în funcție de necesitate. Precizăm că lucrările se vor desfășura etapizat, pe timpul nopții, iar, acolo unde traficul auto nu este perturbat de lucrari, și pe timpul zilei, numai după obținerea avizului Brigăzii Poliției Rutiere”, se arată mai arată în comunicatul de presă al Primăriei București.

În ceea ce privește lucrările de reparații, acestea presupun frezarea anumitor segmente de stradă și refacerea carosabilului cu unu sau două straturi de mixtura asfaltică, în funcție de necesitate. Termenul de finalizare ar trebui să fie 26 aprilie.

Sursa: Mediafax
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI