Gabriela Firea nu a mers cu autobuzul la viața ei! Imaginile din campania ei electorală sunt dovada VIDEO

Gabriela Firea și autobuzele din București. Cum s-a dat de gol că nu prea calcă în transportul în comun?

Gabriela Firea s-a cam dat de gol că rara a pus piciorul în transportul în comun. Chiar imaginile de la campania ei electorală au spus totul. Cum a fost surprinsă și de ce tot momentul a devenit rapid unul penibil? Mulți români au taxat-o.

Gabriela Firea și autobuzele din București. Cum s-a dat de gol că nu prea calcă în transportul în comun?

Momentul cel mare pe care-l așteaptă toți cei din cursa pentru PMB are să vină cu pași repezi. Momentele se scurg, iar privirile românilor devin din ce în ce mai aspre. Câteva imagini din campania electorală a Gabrielei Firea au devenit rapid penibile în ochii multora. Criza sanitară a răpit candidaților șansa la mitinguri enorme precum se făceau până atunci, astfel că pentru a ajunge la alegători și-au dozat eforturile în imagini online în cadrul cărora au avut: dansuri, sesiuni de Q&A în familie, la trolling, victimizare și dezinformare. Selecția făcută de Recorder ale unor momente de colecție pentru alegerile locale 2020 i-au făcut pe mulți să râdă în hohote la prima privire, ulterior să se gândească imediat la partea negativă, cu frică pentru ceea ce va urma cât de curând. La momentul Gabrielei Firea, ceva a ieșit în relief.

Încă Primarul General al Capitalei nu obișnuiește mai deloc să calce în transportul în comun, pentru că astfel ar fi știut că la plecarea de pe loc acesta este brusc. La un moment dat, aceasta și-a pierdut echilibrul și a cerut ca șoferul să meargă pe cât de încet posibil, mai cu seamă că înauntru avea loc o premieră națională. „Să meargă încet, să nu cădem! Bună ziua, doamnelor și domnilor. Asistăm acum la o premieră naționale. Și anume, începând de azi dimineață, autobuzele pot circula direct pe culoarul unic realizat de linia de tramvai„, și-a început prezentarea candidatul. (min 04:26) „Daca nu iesim la vot, iar iese Firea cu ai ei si ne f*t inca 4 ani..”, „Îmi vine să plâng! Și nici nu locuiesc în București… Da-i trist tare peste tot”, „… Mi-a crescut tensiunea… Unii bucureșteni o merită pe Firea… Ar fi un miracol să voteze schimbarea…. E penibil cuplul pandele firea….trebuie să iau un metoclopramid”, au fost doar unele din comentarii care o vizau pe fosta jurnalistă.

BEM: Publicitate mascată pe banii Primăriei București

Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti (BEM) a admis vineri, 25 septembrie, plangerea depusa de Alianta USR-PLUS. În plină campanie electorală, s-a folosit de unele mijloace de promovare mascată și indirectă în mass-media autovizuală, scrie news.ro, citat de ziare.com.

Alianta USR-PLUS a dovedit faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata, in plina campanie electorala, pe banii Primariei Generale a Capitalei, in afara bugetului de campanie, adica pe banii bucurestenilor, iar decizia BEM vine sa confirme acest lucru
Membrii Alianței

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI