Gabriela Firea, anunț pe ultima sută de metri pentru bucureșteni! Cum speră să obțină voturile românilor

Gabriela Firea, anunț pe ultima sută de metri pentru bucureșteni! Cum speră să obțină voturile românilor

Gabriela Firea, candidatul PSD la primăria Capitalei, a anunțat pe o rețea socială că încă 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 cumpărate de Primăria București, au fost puse în funcțiune.

Gabriela Firea, anunț pentru bucureșteni în ajunul zilei alegerilor

Listele de candidați pentru alegerile locale 2020 s-au închis în data de 19 august. Șapte oameni politici s-au înscris în cursa electorală din 27 septembrie, în București, pentru obținerea unui mandat la conducerea Primăriei Capitalei. Gabriela Firea vrea să-și păstreze funcția, iar în ajunul evenimentului electoral a plusat cu un anunț.

„Bucureștenii au de ales între mine, care voi continua toate proiectele de dezvoltare ale capitalei, și candidatul dreptei unite”, a spus Gabriela Firea. În replică, Nicușor Dan a spus: „Mă întreb cum poți să vii să ceri un nou mandat când tu ai dus orașul acesta în faliment. Ai promis 20 de grădinițe și nu ai făcut niciuna. 1000 de blocuri nu au apă caldă, în secolul 21”.

Mesajul de pe Facebook

„Oxigen pentru Bucuresti! Inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din cele 130 achiziționate de către Primăria Capitalei, circula în București, pe linia 133, între zona Tineretului și Gara Basarab.

În prezent, 51 de autobuze hibrid se află deja în circulație pe liniile 131, 105 și 178. Autobuzele ultramoderne sunt prevăzute cu funcții special destinate persoanelor cu dizabilități, au instalație de climatizare, prize USB pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, precum şi un sistem informatic performant care permite furnizarea informațiilor despre călătorie pasagerilor, în timp real.

Cele 23 de autobuze de pe linia 133, vor circula pe traseul Șoseaua Mihai Bravu, Bulevardul Timpuri Noi, Bulevardul Unirii, Foișorul de foc, Piața Romană, Calea Victoriei.

Intervalul de succedare pe această linie este de 5-7 minute în orele de vârf și 8-10 minute în restul zilei.

– Autobuzele au o capacitate de până la 107 de pasageri, 27 aşezaţi şi 80 în picioare.
– Motorul este Euro 6, cu emisii scăzute de noxe.
– Autobuzele respectă normele de poluare fonică, valoarea nivelului sonor în mers fiind mai mica de 77 dB(A).
– Noile autobuze Mercedes-Benz Citaro hibrid au o garanție de tip Full Warranty, de 8 ani şi 480.000 de km”, a scris Gabriela Firea pe o rețea socială.

Lista lui Firea pentru Consiliul General, plină de vedete

Partidele și-au depus, în august, listele pentru Consiliul General. Actualul primar general mizează pe o listă plină de celebrități din politică și sport. Petre Roman, Elisabeta Lipă, Puiu Iordănescu, Cornel Dinu și Mitică Dragomir sunt doar câteva dintre numele rezonante.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI