Gabriela Firea, mărturisiri neașteptate despre șefia PSD. Ce planuri are primarul Capitalei pentru 2020

Gabriela Firea, mărturisiri neașteptate despre șefia PSD. Ce planuri are primarul Capitalei pentru 2020
Gabriela Firea nu vrea să candideze la șefia PSD

Gabriela Firea a făcut mărturisiri neașteptate despre șefia PSD. Primarul general al Capitalei a declarat că Paul Stănescu este cel care a propus-o pentru un nou mandat la conducerea Bucureștiului și a dezvăluit că nu va candida la șefia PSD.

Gabriela Firea nu vrea să candideze la șefia PSD

„Am alţi colegi din partid care sunt mai calificaţi decât mine, au experienţă mai multă, sunt de mai mulţi ani în PSD. Să se vină cu o echipă, aşa mi s-ar părea potrivit pentru acest moment, pentru că formaţiunea politică a trecut prin foarte multe încercări şi are şanse mari să se reabiliteze, mai ales prin comparaţie cu erorile grave care se fac în acest moment la guvernare, dar numai prin analiza foarte atentă a tuturor deciziilor pe care urmează să le ia. Dacă din nou vom judeca prin prisma unor persoane şi nu prin prisma unor principii, cred că vom fi pe un drum greşit”, a declarat Gabriela Firea.

gabriela firea, taxa oxigen

Primarul General al Capitalei a mai spus că nu va candida la șefia PSD deoarece vrea să se dedice în totalitale problemelor din București.

„Nu, la şefia PSD nu candidez. Nu candidez pentru că vreau să mă dedic în totalitate Primăriei Capitalei şi două job-uri cu multă responsabilitate nu se pot face bine, corect şi coerent şi dinamic. Undeva ar fi un minus. A fi primar general este într-adevăr o muncă, pe care o fac toţi primarii din ţară, răspunderea este mult mai mare pentru că este un număr mai mare de cetăţeni. (…) Şi cred că este şi prematur”, a mai spus Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI