Gabriela Firea îl condamnă pe Liviu Dragnea, înainte de CEx. „Suferim și acum!” Ce spune despre fostul lider PSD

Gabriela Firea îl condamnă pe Liviu Dragnea, înainte de CEx. „Suferim și acum!” Ce spune despre fostul lider PSD
Gabriela Firea: "Suferim și acum din cauza lui Liviu Dragnea"

Primarul general al Capitalei continuă seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea. Gabriela Firea spune că, pe plan personal, îi pare rău pentru ceea ce i se întâmplă fostului președinte al PSD. Firea nu îl poate ierta însă pentru deciziile drastice pe care le-a luat și care au slăbit încrederea alegătorilor în social-democrați.

Gabriela Firea: „Suferim și acum din cauza lui Liviu Dragnea”

Social-democrații își păstrează obiceiul de a-și ataca foștii lideri de partid după ce aceștia au fost excluși din formațiunea politică și au pierdut încrederea electoratului. Liviu Dragnea nu a făcut excepție de la acest obicei. Dacă o parte din membrii PSD au declarat, pe 27 mai 2019, când Dragnea a fost trimis în spatele gratiilor, că îi sunt alături și mai departe, foarte mulți i-au întors spatele și l-au criticat pentru încăpățânarea de a lua decizii după bunul plac.

A urmat campania electorală, apoi au venit alegerile electorale, iar după ce Viorica Dăncilă a pierdut în fața lui Klaus Iohannis în turul 2, o parte a social-democraților și-a amintit din nou de Liviu Dragnea, pe care l-a blamat pentru dezamăgirea electoratului de stânga. Printre cei mai aprigi critici ai lui Dragnea se află și primarul general al Capitalei, care, culmea, a primit susținerea acestuia în campania precedentă pentru șefia Municipiului București.

Dezvăluiri din interiorul PSD. Marcel Ciolacu susține că Liviu Dragnea se temea de ascensiunea Gabrielei Firea

Gabriela Firea va candida pentru un nou mandat de primar general și vrea să se asigure că bucureștenii nu o mai asociază cu Liviu Dragnea, de aceea nu se ferește să îl atace atunci când are ocazia.

„Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat, multă sănătate, putere să treacă peste acest moment greu din viața domniei sale. La nivel personal, îmi pare rău de ceea ce i se întâmplă. La nivel profesional, suferim și acum în urma deciziilor politice drastice pe care le-a luat. Să fie sănătos și puternic”, a declarat Gabriela Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI