Gabriela Firea a pierdut procesul cu Nicușor Dan. Mesajul deputatului: ”Îmi pare rău!”

Gabriela Firea a pierdut procesul cu Nicușor Dan. Mesajul deputatului: ”Îmi pare rău!”
Gabriela Firea a pierdut procesul cu Nicușor Dan

Nicușor Dan a anunțat că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut un nou proces cu el. Deputatul independent a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care a precizat că Firea a pierdut procesul pentru că nu a plătit cheltuielile de judecată.

Gabriela Firea a pierdut procesul cu Nicușor Dan

„Ce dovadă mai mare de incompetență decât să înaintezi un dosar în instanță, pe care să îl anunți public și pentru care să nu fii în stare să plătești taxa de timbru? Îmi pare rău că nu am apucat să ne judecăm pe fond în dosar. Ar fi fost o ocazie prin care bucureștenii să vadă cine minte și cine spune adevărul în chestiunile legate de București. Ar fi fost o dezbatere, în fața instanței, în locul dezbaterii publice pe realizările fiecăruia din ultimii 3 ani, pe care bucureștenii o așteaptă”, a scris Nicușor Dan pe rețeaua de socializare.

Este vorba despre un dosar înregistrat la Tribunalul București în 2019. În luna mai, primarul general al Capitalei anunța că că îl dă în judecată pe Nicușor Dan și că îi cere 100.000 de euro pentru daune de imagine. Pe 12 iulie, magistrații au decis să anuleze cererea de chemare în judecată pentru neplata cheltuielilor de judecată.


„Anulează cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta PRIMARUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI, GABRIELA FIREA, cu sediul în Bucureşti, b-dul Regina Elisabeta nr. 47, sector 5, în contradictoriu cu pârâtul DAN NICUŞOR DANIEL. Cu drept la cerere de reexaminare, ce se va introduce la Tribunalul Bucureşti, în 15 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 12 iulie 2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, este decizia dată de judecători.

În postarea de pe Facebook, Nicușor Dan a enumerat toate cele 16 procese pe care le-a câștigat până acum cu Primăria Municipiului București în timpul mandatului Gabrielei Firea.