Gabriela Cristea, supărată pe Mădălin Ionescu. De la ce a pornit totul

Gabriela Cristea, supărată pe Mădălin Ionescu. De la ce a pornit totul
Gabriela Cristea, supărată pe Mădălin Ionescu la începutul prieteniei

Gabriela Cristea și Mădălin Ionescu s-au împrietenit în urmă cu mulți ani pe platourile de filmare ale trustului Antena 1, unde amândoi aveau la acea vreme propriul show. Amiciția lor a fost dusă mai departe, astfel că atunci când fiecare și-a găsit jumătate s-au înrudit. Se vizitează de două ori pe săptămână alături de parteneri și copii, merg împreună în vacanțe, iar toate momentele surprinse în imagini de la diferite evenimente intime îi au ca protagoniști. Însă, legătura lor a pornit cu stângul.

Prietenia dintre Gabriela Cristea și Mădălin Ionescu a început cu supărare

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit religios nu de mult, iar nași le-au fost Cristina Șișcanu cu Mădălin Ionescu. Este cunoscut faptul că prietenia dintre cele două prezentatoare TV este una strânsă, mai ales de când acestea au devenit și parte din aceeași familie, după ce soția lui Mădălin Ionescu a devenit nașa celor două fetițe pe care Gabi Cristea și Tavi Clonda le au împreună.

Până la armonia de astăzi a fost cale lungă. Gabriela Cristea a povestit în show-ul ei de la Antena Stars, ”Fetele lui Tavi By Gabriela Cristea”, că legătura dintre ea și Mădălin Ionescu i-a adus în acest punct; legătură care a început cu stângul. Omul de televiziune a vorbit în termeni neplăcuți despre Gabriela Cristea în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, când era gazda acesteia, motiv de supărare pentru prezentatoare.

„Nu mi-a plăcut cum a vorbit despre mine”

Conturile s-au reglat ulterior rapid, după ce Mădălin i-a explicat situația Gabrielei, moment din care relația lor de prietenie și-a făcut loc.

„Nu mai știu de când o știu pe Cristina. Am lucrat împreună, o știu de la Mădălin. Relația mea cu Mădălin nu a început tocmai roz, pentru că el a lucrat la Acces Direct și a făcut niște emisiuni în care nu prea mi-a plăcut cum a vorbit despre mine. Mi-a explicat care a fost situația, lucrurile între timp s-au așezat și relația noastră de prietenia e una foarte mișto”, a spus Gabriela Cristea în emisiunea sa.

„E o relație ok, se poate și mai bine, eu m-am împrieteni cu toată lumea și mai mult, dar timpul nu ne permite. Fetele sunt mai apropiate decât noi. O știm de foarte mult timp. Ne-am împrietenit mai mult când am fost colegi la aceeași televiziune, în 2013 sau 2014”, a spus Tavi Clonda, în cadrul aceluiași show.

Urmăriți Playtech.ro și pe