Gabriela Cristea și Tavi Clonda, surpriză colosală pentru fani. Ce au pregătit în secret

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, surpriză colosală pentru fani. Ce au pregătit în secret
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, surpriză pentru fani

Cuplul format din Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au gândit să le facă o surpriză uriașă fanilor. Ce au pregătit vedetele și cum au reacționat cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare?

Gacriela Cristea și Tavi Clonda, surpriză pentru fani

Cele două vedete au făcut anunțul cel mare! După o pauză meritată, bruneta se pregătește să revină în atenția publicului cu un nou proiect care este foarte diferit față de cum au reușit să o vadă cei care o îndrăgesc.

Așa cum se poartă acum, criza sanitară le-a împins pe multe dintre vedete să apeleze la singurul gen de proiect care e palpitant, în siguranță pentru toți și respectă restricțiile impuse de către oficiali – reality show. Astfel, familia Cristea-Clonda va fi filmată în timp ce-și face treburile de zi cu zi și în timp ce se bucură de fiecare lucru simplu sau eveniment complext din viața lor.

Vedetele de televiziune vor dezvălui fanilor care sunt năzdrăvăniile pe care le fac cele două fetițe: Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena într-un show ce-i are protagoniști pe toți patru, care-și deschis larg ușile casei lor pentru fanii care urmează să descopere fiecare mic secret al familiei. Tavi și Gabi consideră noul proiect o experiență unică și o provocare pe care speră să o ducă la bun sfârșit.

„Deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise”

Celebrul solist a mărturisit că știe că sunt niște gazde bune, lucrul care îi încurajează și îi face să aștepte cu nerăbdare să înceapă, dar este conștient că acest gen de proiect este greu, cu toate că ambii au experiență în televiziune. Cu toate astea, dă cu pozitivitate noua filă din viața lor și crede că vor face față cu brio acestei experiențe destul de diferite de care urmează să aibă parte.

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!”, a declarat cântărețul Tavi Clonda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI