Gabriela Cristea, supărată pe cei care spun că e ușor să slăbești. Vedeta a răbufnit: ”Mimoze!”

Gabriela Cristea, supărată pe cei care susțin că este ușor să scapi de kilogramele în plus

Gabriela Cristea nu a mai suportat cuvintele cârcotașilor și a răbufnit. Moderatoarea emisiunii Like a Star și-a spus părerea despre cei care susțin că este floare la ureche să scapi de kilogramele în plus.

Gabriela Cristea, supărată pe cei care spun că e ușor să scapi de kilogramele în plus

Gabriela Cristea le atacă dur pe femeile care o condamnă că nu s-a refăcut mai repede după cele două sarcini. Amintim că prezentatoarea s-a chinuit să rămână însărcinată, din cauza unor probleme mai veche sănătate, iar distanța dintre nașteri a fost una destul de scurtă. Vedeta a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu ea aproape de talia de viespe pe care a avut-o. Din păcate, multe doamne și domnișoare au criticat-o aspru pentru perioada lungă în care s-a străduit să slăbească. Aceasta s-a săturat de comentariile răutăcioase și a pus piciorul în prag.

„Mă chinui. Îmi trimit mâncare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mănânc cred că jumătate din ceea ce primesc. La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micșorat stomacul. Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul. Nu e deloc ușor și sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic: „E foarte ușor, am slăbit foarte ușor, nu am făcut nimic să slăbesc”
Gabriela Cristea

Gariela Cristea s-a săturat de critici. Ce le spune femeilor care o critică pentru că slăbește foarte greu?
Gariela Cristea s-a săturat de critici. Ce le spune femeilor care o critică pentru că slăbește foarte greu?

„Cântarul este cel mai mare dușman al vieții mele”

Cunoscuta moderatoare a susținut că se chinuie să slăbească treptat, fără să urce pe cântar, așteptând rezultatele muncii ei la final. De-a lungul timpului, soția lui Tavi Clonda a încercat nenumărate diete, reușind în special să aibă când mai multe kilograme, când mult mai puține decât și-ar fi dorit.

„Cântarul este cel mai mare dușman al vieții mele. Refuz să mă mai urc pe el, eu am mai avut tentative să mai slăbesc și în timp ce alăptam și încercam să mănânc așa, cu cap, să pot să am resurse și pentru Iris și, în același timp, să și slăbesc”, a mai spus aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI