Cum a reacționat Gabriela Cristea, după ce un fan a făcut-o “babă”. L-a pus la punct imediat

Cum a reacționat Gabriela Cristea, după ce un fan a făcut-o “babă”. L-a pus la punct imediat
Gabriela Cristea, executată de bănci. Veste incredibilă pentru vedeta Antena Stars, în cele mai grele procese

Gabrielei Cristea, prezentatoarea show-ului ”Like a Star” de la Antena Stars, îi este adesea atribuit cuvântul ”babă”. De această dată, vedeta TV a venit și cu o replică pentru fanul care a numit-o astfel. Cum l-a pus la punct?

Cum a reacționat Gabriela Cristea după ce un fan a făcut-o ”babă”?

Gabriela Cristea a debutat la TVR 1, în 1994, fiind prezentator al concursului Eurovision. Până în 1996 a prezentat diferite emisiuni matinale și de divertisment la Tele 7abc, apoi, din 2000, a lucrat la PRO TV ca PR Manager în campania ProNato și prezentator. În prezent, este gazda emisiunii ”Like a Star” de la Antena Stars. Așadar, de mult timp pe sticlă, fanii consideră că Gabriela ar trebui să facă loc noii generații, însă susținându-și punctul de vedere cu ajutorul unui limbaj suburban.

Cum a reacționat Gabriela Cristea, după ce un fan a făcut-o “babă”. L-a pus la punct imediat
Foto: Instagram

De această dată, comentariile negative au venit pe tema formei sale corporale, care s-a schimbat, dar nu a ajuns încă la cea de odinioară. Mai clar, de ceva timp, vedeta se luptă cu kilogramele în plus, a avut mai multe fluctuații de greutate și a încercat să se mențină în formă. După două sarcini, prezentatoarea TV a început din nou un proces de slăbire, care dă roade, scăpând de câteva kilograme, dar nu într-atât de multe pentru a ajunge la forma dorită.

”Îți verși veninul frustrărilor tale”

Dat fiind că rezultatele au început să se vadă, Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii de pe rețelele sociale progresul făcut. Vedeta a îmbrăcat o rochie mulată, s-a fotografiat și a postat o poză pe internet. Printre reacțiile pozitive, s-au strecurat și multe critici dure. Unul dintre urmăritori i-a scris: „Ești o babă”. Prezentatoarea a replicat: ”Macar sunt o babă’ asumată, cu chip și personalitate. Tu te ascunzi în spatele anonimatului și îți verși veninul frustrărilor tale. Îți doresc să îți găsești pacea sufletească!”.

De asemenea, un alt fan i-a reproșat vedetei că a aplicat peste fotografia postată un filtru care slăbește și că nu arată precum se afișează pe internet. Gabriela a răspuns și de această dată cu sinceritate: „Draga mea, te rog să îmi spui și mie cum se numește filtrul de slăbit că eu habar nu am. Chiar mă interesează”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI