02 ian. 2021 | 09:26

Cum a reușit Marcel Toader să îi strice sărbătorile Gabrielei Cristea, la aproape 2 ani de la moartea sa

Monden
Cum a reușit Marcel Toader să îi strice sărbătorile Gabrielei Cristea, la aproape 2 ani de la moartea sa
Gabriela Cristea și-a amintit de trecutul dureros cu Marcel Toader. Ce s-a întâmplat în preajma sărbătorilor

Marcel Toader e amintit la aproape doi ani de la moartea sa. Gabriela Cristea a luat din nou la puricat trecutul său tumultor alături de regretatul afacerist chiar în perioada sărbătorilor. Ce s-a întâmplat?

Gabriela Cristea, obligată să-și aducă aminte de trecutul greu alături de Marcel Toader

Gabriela Cristea a fost obligată să-și amintească de trecutul greu pe care l-a dus alături de fostul soț. Celebra prezentatoare de televiziune a fost „bântuită” de fostele amintiri după ce la aproape doi ani de la moartea lui Toader a primit o nouă veste proastă. Cu toate că bărbatul a plecat de pe această lume în vara lui 2019, bruneta nu a scăpat în totalitate de trecut. Sărbătorile de iarnă au venit cu un anunț la care nu se aștepta.

Vedeta a fost din nou chemată la tribunal în legătură cu afacerile lui Marcel Toader. Astfel, pe data de 21 decembrie soția lui Tavi Clonda a devenit pârât într-un proces intentat de compania Bleu Ciel, care i-a aparținut afaceristului și care la momentul actual este în insolvență. Procesul a fost deschis la Judecătoria sectorului 2 și are ca obiect ”obligația de a face”.

Firma regretatului impresar va fi reprezentată de lichidatorul judiciar, iar procesul dintre moderatoare și firma lui Toader ar putea avea legătură cu o situație destul de complicată din trecut. Gabriela Cristea l-a acuzat pe fostul soț că i-a sustras suma de 400.000 de euro fără știrea ei din contul personal, mutând-o ulterior în contul firmei sale. Pentru a-și face dreptate, femeia a adus numeroase dovezi în fața magistraților, iar când să-și sărbătorească victoria alături de reprezentatul său legal firma a intrat în insolvență. Acest lucru înseamnă că datoriile ar putea fi amânate chiar și preț de alți câțiva ani.

„Noi avem dovezi”

„După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă. El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul”
Ionela Vasile, avocat – 2019

Parteneri
Raluca Moianu a devenit soacră mică. Fiica ei s-a căsătorit. Cine este soțul celebru al tinerei de 19 ani
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Cum arată o casă în care s-a investit 1 milion de euro! Roxana Nemeș și afaceristul Călin Hagima se laudă cu rezultatul! FOTO
Unica.ro
Provocarea Netflix: O comedie horror, cu personaje savuroase
EVZ.ro
A venit iarna în România! Imagini cu stratul de zăpadă care s-a depus deja în mai multe zone / GALERIE FOTO
Spynews
Schimbare imensă la RAR. Anunț pentru românii cărora le expiră inspecţia tehnică periodică la mașină
Capital.ro
Ce frumos! Fata celebrei prezentatoare TV s-a căsătorit la 19 ani și e deja însărcinată! Primele imagini de la cununia civilă
Avantaje
Se dă o PENSIE MAI MARE pentru acești vârstnici
Mediaflux
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 6 ani de la nuntă. S-au căsătorit în Budapesta, intr-un cadru de vis
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro