Lovitură pentru Gina Pistol. Smiley a decis să plece de acasă. De ce a luat decizia neașteptată

Gina Pistol și Smiley, din nou departe unul de altul. Artistul plecă în deplasare

Smiley și Gina Pistol sunt din nou departe unul de altul. După ce prezentatoarea show-ului de aventură Asia Express s-a întors în țară, Smiley a fost nevoit să-i dea o veste tristă. Acesta a decis să plece de acasă.

Gina și Smiley, din nou despărțiți. Artistul a decis să plece de acasă

Abia dacă Gina Pistol a reușit să-și desfacă bagajele după venirea în România că Smiley i-a dat vestea tristă. Artistul este nevoit să părăsească România pentru câteva luni. Ambii mereu pe drumuri, ambii conectați aproape în majoritatea timpului la lucrurile pe care le au de făcut pentru cariera sa, reușesc să se înțeleagă perfect și pe latura aceasta.

Din nefericire, Gina nu are cum să se bucure de prezența artistului la care a tânjit pe parcursul filmărilor de la Asia Express. Smiley își va muta o parte din echipă și proiecte la Los Angeles, Statele Unite ale Americii, pentru următoarele două luni. În periaoda aceasta, cântărețul va compune și produce muzică pentru unele din cele mai mari nume din indusria muzicală din lume.

Gina și Smiley, din nou despărțiți. Artistul a decis să plece de acasă
Gina și Smiley, din nou despărțiți. Artistul a decis să plece de acasă

„Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele”

“Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele este să compun și să fac muzică în studio. Anul 2020 va fi împărțit în două, în prima jumătate voi compune muzică și în a doua jumătate o voi cânta. Muzica este un limbaj internațional, așa că mă bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare sesiune, fie că este în America sau în altă parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învățare, face parte din evoluția noastră ca profesioniști și ca oameni. Așa că mă așteaptă niște luni pline de întâlniri mari și de lucru intens la producții și proiecte interesante alături de producători foarte apreciați și ascultați în întreaga lume”
Smiley

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI