Gabriela Cristea revine ca prezentatoare la TV! Ce super-emisiune va avea, speră să dea lovitura cu ea

Gabriela Cristea revine ca prezentatoare la TV! Ce super-emisiune va avea, speră să dea lovitura cu ea
Gabriela Cristea revine ca prezentatoare la TV

Gabriela Cristea revine la formatul care a consacrat-o. După o lungă așteptare, care între timp i-a adus proiectul ”Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, vedeta Antena Stars va prezenta noua producției a stației, ”Mireasa: Urzeala soacrelor”, o extensie a reality show-ului ”Mireasa”, de la Antena 1, prezentat de Simona Gherghe.

Gabriela Cristea, din nou pe TV cu formatul care a consacrat-o. Va prezenta emisiunea ”Mireasa: Urzeala soacrelor”

Din 29 martie, de luni până vineri, de la ora 19:00, telespectatorii Antena Stars vor putea urmări noua emisiune a postului TV, ”Mireasa: Urzeala soacrelor”, o ramură a emisiunii matrimoniale ”Mireasa”, difuzat pe Antena 1. În premieră în cadrul acestui format, românii vor putea avea ocazia să îi cunoască pe susținătorii participantelor în casa Mireasa. Pentru prima oară, mamele băieților din casă vor putea să își cunoască mult mai bine viitoarele nore, prin intermediul opiniilor împărtășite de susținători.

Zi de zi, după difuzarea ediției ”Mireasa” de pe Antena 1 de la 19:00 încolo, Gabriela Cristea îi va prelua pe telespectatori pe Antena Stars pentru show-ul ”Mireasa: Urzeala soacrelor”. Aici vor fi continuate poveștile, creionate noi dispute și vor avea loc dezbateri pe subiectele zile alături de invitați speciali. În plus, prin intermediul acestui show, cei de acasă vor avea oportunitatea să își susțină favoriții în direct, la TV. Ei pot trimite mesaj către adresa redacției, urmând a fi contactați de echipa emisiunii pentru a programa prezența în platoul reality show-ului.

Telespectatorii pot deveni parte din emisiune 

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă şi că odată cu lansarea Mireasa – Urzeala soacrelor, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască în premieră şi soacrele mici, dar şi alţi susţinători ai concurentelor Mireasa, iar aceştia, la rândul lor, le vor putea ajuta pe concurente în momente-cheie din competiţie”, a spus Gabriela Cristea.

„O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile. Îi invit cu mare drag pe telespectatori ca începând din 29 martie, de la ora 19:00, să fie alături de noi, în direct din studioul Mireasa: Urzeala soacrelor, de la Antena Stars şi dacă au ceva de comunicat, să o facă, pentru că noi suntem deschişi să îi ascultăm pe toţi cei care au o poveste de spus vis-a-vis de ce se întâmpă în casa
Mireasa!”, a completat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI