Gabriela Cristea, reacție dură după moartea lui Marcel Toader. „Nu o să merg la înmormântare!” Iată motivul

Gabriela Cristea, reacție dură după moartea lui Marcel Toader. „Nu o să merg la înmormântare!” Iată motivul
Marcel Toader și Gabriela Cristea au avut o frumoasă poveste de dragoste...cândva

Gabriela Cristea a fost contactată de jurnaliști pentru a spune ce simte acum, după moartea lui Marcel Toader. Reacția ei a fost destul lipsită de empatie, dar este una la care oricine s-ar fi așteptat. Prezentatoarea TV i-a fost soție până în 2013, iar afaceristul a avut cu ea cea mai lungă căsnicie din cele șase eșuate. Gurile rele spune că după ea ar fi suferit cel mai mult, chiar dacă el n-a vrut niciodată să arate asta. S-a certat cu ea la cuțite după divorț și pare că nu au îngropat niciodată securea războiului.

Vestea decesului lui Marcel Toader a surprins pe multă lume și sunt convins că le-a uimit și pe fostele sale neveste, chiar dacă, din mândrie sau alte motive, nu au arătat public nicio reacție. Gabriela Cristea a fost principala „țintă” a anumitor jurnaliști din lumea mondenă deoarece cu ea afaceristul a avut cea mai lungă căsnicie și părea că relația lor avea să dureze mult timp.

De ce nu va merge Gabriela Cristea la înmormântarea lui Marcel Toader, fostul ei soț

Gabriela Cristea, reacție dură după moartea lui Marcel Toader. „Nu o să merg la înmormântare!” Iată motivul
Gabriela Cristea spune că nu va participa la funeraliile fostului său soț

N-a fost, însă, așa. Căsnicia lor a durat din 2008 până în 2013, iar divorțul lor a fost mai degrabă o declarație de război, tribunalele fiind câmpul de bătălie dintre cei doi, fiecare având ceva de împărțit unul cu altul. De avere este vorba, desigur. Gabriela Cristea a spus până nu de mult că fostul ruigbist încă îi mai datorează o anumită sumă de bani pe care i-ar fi luat-o de pe un card de credit. La rândul lui, a dat-o și el în judecată, invocând că trebuia să-i înapoieze o mașină.

Contactată de Spynews pentru a spune câteva cuvinte despre situație, prezentatoarea TV a fost foarte rezervată în declarații și e deînțeles, doar are deja un soț și doi copii, iar pentru ea, fostele relații sunt de domeniul trecutului.

„Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărțit cu el. Știu că a mai avut în infarct în 2012. Dar nu știu ce a mai făcut apoi… Nu o să merg la înmormântare”, a mărturisit, pentru spynews.ro, Gabriela Cristea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI