Mărturia tulburătoare a celui care a fost de față când a murit Marcel Toader. „I-a căzut telefonul din mână, apoi….”

Mărturia tulburătoare a celui care a fost de față când a murit Marcel Toader. „I-a căzut telefonul din mână, apoi….”
Unul dintre prietenii lui Marcel Toader a fost martorul decesului afaceristului

Marcel Toader s-a stins din viață la doar 56 de ani, fulgerător, când nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de sfârșit. Nu atât de grabnic, cel puțin. Imaginează-ți că stai de vorba cu o persoană și, preț de o clipă, doar te-ai întors cu spatele, iar acel om moare subit, fără să sufere sau să arate vreun simptom. Exact asta s-a întâmplat cu afaceristul, conform mărturiei unuia dintre bunii săi prieteni. Fiul său, Maximilian, este copleșit de durerea pierderii tatălui său.

Probabil că nici prin gând nu i-a trecut vreodată că tatăl său avea să se stingă atât de repede, fără ca măcar să spună cuiva că nu se simte bine sau să arate vreo suferință.

Cum a murit Macel Toader. Mărturia celui care a fost de față când inima afaceristului a cedat

Mărturia tulburătoare a celui care a fost de față când a murit Marcel Toader. „I-a căzut telefonul din mână, apoi….”
Marcel Toader s-a stins din viață fulgerător, când nimeni nu se aștepta

Afaceristul a murit la vila unor prieteni apropiați, la piscină. Unul dintre acești prieteni este Johnny Săndulescu. El a povestit, pe scurt, pentru WOWbiz, cum s-a stins din viață cel care era pentru el ca un frate:

„Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că… s-a dus Marcel al nostru”.

Doar o clipă…cât ți-ai muta privirea pentru câteva secunde de la o persoană, apoi, acel om cedează fără să-ți dai seama pe moment.

Fostul ruigbist a murit pe 3 august, în jurul orei 16:00 la vila acestor prieteni, situată la Periș, Ilfov. Medicii au încercat în zadar să-l mai salveze. Acum, familia se pregătește de funeralii. El v fi înmormântat luni, 5 august, la Constanța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI