Incredibil! Cum au fost păgubiți de 15.000 de lei Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Incredibil! Cum au fost păgubiți de 15.000 de lei Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Cum au ost păgubiții soții Clonda? Incredibil ce a pățit Gabriela Cristea și tatăl fetițelor sale

Situație neașteptată în familia Clonda! Fanii au aflat chiar de la celebrul cântăreț ce se întâmplă și cum au fost păgubiți de 15.000 de lei. Ce s-a întâmplat în casa vedetelor și cum i-a avertizat solistul pe internauți?

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, păgubiți de 15.000 de lei

Tavi Clonda le-a transmis un mesaj neașteptat urmăritorilor din mediul online. Celebrul cântăreț și-a avertizat fanii la lumina lumânărilor cu privire la furnizorul de energie electrică.

Tavi întâmpină mici probleme de când Gabriela Cristea a plecat de acasă pentru a participa la un proiect televizat ce o să apară pe micile ecrane în toamna aceasta. Artistul a postat o serie de filmulețe pe Instagram în care le-a mărturisit urmăritorilor că a rămas fără curent după câteva fulgere și tunete, moment în care i s-au ars și toate electrocasnicele.

Soțul fostei prezentatoare de televiziune a îndemnat toți românii să fie atenți la furnizorul de electricitate pe care îl aleg pentru că el are numai reproșuri în dreptul companiei cu care lucrează și chiar are de gând să facă o plângere. Lucrurile nu au stat mai bine nici în timpul pandemiei când a mai întâmpinat o asemenea situația.

„…e mai mult de 15.000 RON”

„Acum două săpămâni a fost iarăși o furtună, mi-a mai ars diverse lucruri prin casă, dar nu asta este problema. Anul trecut în pandemie, vă spun așa pe scurt, chiar când începuse prin aprilie, a căzut curentul și mi-a ars cam tot din casă, însemnând cuptoare, televizoare, nenorociri!

Am făcut plângere. Au venit să constate lucrurile. Bă, nu mai zic. Toți acumulatorii, de la lanterne la orice aspiratoare de mână, orice era în priză și neaprinse mi s-au ars. Paguba a fost undeva pe la, ca să zic eu, 150 de milioane, 15.000 RON sau mai mult.

Ușile de la garaj, mașinile de spălat…e mai mult de 15.000 RON[…]. Oricum jumătate de stradă merge, jumătate nu. Nu se poate așa ceva de la o simplă adiere de vânt.[…]. Mă voi transfera foarte urgent și voi face plângere. Aveți grijă ce furnizor electric vă luați. Mai bine vă luați o eoliană! „
Tavi Clonda (Sursa: insta story)

Gabriela Cristea este la Bacău

Amintim că Gabriela Cristea se află la Bacău, acolo unde filmează de zor pentru o nouă emisiune. În timpul acesta, Tavi a rămas cu toate responsabilitățile și speră să se descurce pe cât de bine posibil fără aceasta.

Vedeta pare să se distreze pe cinste, conform imaginilor puse pe story pe rețelele de socializare unde se află în compania colegilor din show. „Prima seară și prima dată la Bacău…singură! Despre restul vă povestesc zilele următoare și fac și poze.” a scris Gabriela Cristea la o poză postată recent, din hotelul unde este cazată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI