Gabriela Cristea, probleme cu fiscul în România. ANAF a făcut anunțul oficial

Gabriela Cristea, probleme cu fiscul în România. ANAF a făcut anunțul oficial
Gabriela Cristea, probleme cu fiscul in România

Gabriela Cristea trece prin momente grele. Vedeta de la Kanal D are probleme mari cu fiscul. Care este anunțul oficial pe care l-au făcut cei de la ANAF. Brunetei nu i-a venit să creadă. De ce este îngrijorată soția lui Tavi Clonda.

Gabriela Cristea, probleme cu fiscul în România

Clipe de coșmar pentru Gabriela Cristea. Celebra prezentatoare TV are probleme serioase cu ANAF-ul, din cauza unor datorii mai vechi. Se pare că soția lui Tavi Clonda a fost somată de către cei de la Agenția Națională de Administrare Fiscală și grăbită să plătească anumite datorii pe care vedeta le are de câțiva ani. În caz contrar, Gabriela Cristea riscă să rămână fără nimic, trezindu-se cu toate conturile blocate.

Este vorba despre datoriile vedetei de la Societatea Clonda Doina-Gabriela, firmă cu sediul în sectorul 1 al Capitalei, deschisă în anul 2015 și deținută de către soția artistului Tavi Clonda. Potrivit ANAF, firma înregistrată pe numele brunetei a fost somată la mijlocul lunii ianuarie 2021 pentru a achita „debite datorate bugetului general consolidat al statului”, pentru a nu fi pusă în situația de a fi executată silit. Firma Gabrielei Cristea nu este singura care s-a trezit cu asemenea probleme de ordin financiar, fiind al 126-lea caz din 1736 de societăți somate de ANAF.

Gabriela Cristea, probleme din cauza regretatului soț Marcel Toader

Somația primită de la ANAF nu este singura problemă pe care Gabriela Cristea trebuie să o rezolve în luna martie. Colac peste pupăză, vedeta de televiziune se va prezenta, la sfârșitul lunii martie, la un proces intentat de către firma fostului său soț, Marcel Toader. Bruneta va încerca să încheie orice legătură cu societatea regretatului om de afaceri, reprezentată de către lichidatorul judiciar.

Conform wowbiz.ro, Gabriela Cristea l-a acuzat, acum mulți ani, pe fostul său soț Marcel Toader de furt. Se pare că regretatul afacerist i-ar fi ușurat conturile fostei sale soții de câteva sute de mii de euro, sumă pe care Gabi Cristea a încercat fără succes să-i recupereze până la trecerea acestuia în neființă.

Marcel Toader a recunoscut că Gabriela Cristea, partenera lui din acea vreme, a fost cea care i-a sponsorizat compania, care la un moment dat a primit aprobarea din partea autorităților de a ridica un waterpark în zona Tineretului-Orășelul Copiilor. Proiectul a fost însă oprit de Nicușor Dan, care la acea vreme era liderul ONG-ului ”Salvați Bucureștiul”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI