11 oct. 2023 | 15:02

Gabriela Cristea, în lacrimi în fața Ilincăi Vandici. Momentul în care Tavi Clonda a uimit-o

Monden
Gabriela Cristea, în lacrimi în fața Ilincăi Vandici. Momentul în care Tavi Clonda a uimit-o

Podacastul găzduit de Ilinca Vandici a avut-o drept invitat pe Gabriela Cristea. Celebra prezentatoare a răspuns deschis la întrebările adresate. La un moment dat, vedeta s-a emoționat și a izbucnit în lacrimi. Ce-a făcut-o pe aceasta să plângă?

”Nu am avut o viață ușoară, am avut o viață cu multe cumpene”

Gabriela Cristea susține că viața acesteia nu a fost lipisită de provocări. Se pare că au existat momente în viața vedetei când a fost nevoită să  treacă peste obstacole de natură financiară și personală. De asemenea, nici rolul de mamă nu este unul atât de ușor. Celebra prezentatoare a vorbit în cadrul podacstului despre provocările pe care le întâmpină ca mamă.

”Nu prea mai am timp să mă gândesc, într-adevăr sunt foarte ocupată, probabil că face bine dacă nu dă semne de revoltă. E bine acolo, e cu cine trebuie, are balsam suficient. Dacă nu ar fi așa cu siguranță mi-aș pune niște întrebări, m-aș revolta. Sunt ocupată, oamenii care au copii.. nu aș fi crezut niciodată că să ai copii înseamnă să îți ocupe trei sferturi din timp. Știm amândouă că atunci când nu ești bine, știi clar că nu e bine.

Da, ne mințim, amânăm, sperăm să rezolvăm. Dar știm exact cum stăm, de oameni spun, e puțin probabil ca un om să nu știe cum e viața lui într-un moment. Eu uneori nu am făcut nimic, am lăsat timpul să vindece. Și când m-am hotărât, am întors foaia deodată și am trecut la un alt capitol. Nu am avut o viață ușoară, am avut o viață cu multe cumpene. Din toate punctele de vedere, personale, financiare, de carieră și ca om, dar important e că de fiecare dată m-am scuturat.”

Care a fost cea mai grea lecție pentru Gabrielea Cristea?

Chiar dacă rolul de mamă poate fi uneori dificil, Gabriela Cristea se arată recunoscătoare pentru faptul că are copii.  Prezentatoarea își amintește de perioada în care a făcut înseminările și susține că a avut multe lucruri de învățat în acele momente.

”Eu cred că Dumnezeu îți dă atât cât poți să duci. Cea mai bună lecție a fost când am rămas însărcinată cu Victoria, am avut un moment când m-am certat cu Dumnezeu. A fost o perioadă lungă și grea pentru mine, atunci când am făcut înseminările.

Un an de zile să speri că se va întâmpla și să nu se întâmple un an de zile niciodată, a fost un moment în care am întors spatele și am spus ”Nu înțeleg”. Când m-am liniștit, m-am trezit însărcinată. A fost cea mai frumoasă palmă pe care am luat-o de la Dumnezeu vreodată. Oricât de mult ne-am strădui noi să facem ceva, toate au rândul lor.”

Citește și: Gabriela Cristea, umilită și bătută de către soțul ei. Coșmarul pe care l-a îndurat în prima căsnicie

Ce provocări a întâmpinat vedeta ca mamă?

După ce a născut, Gabriela Cristea susține că nu a avut parte de niciun ajutor. De multe ori, aceasta ajungea să doarmă foarte puțin. Însă, cu toate acestea, vedeta nu are niciun lucru de reproșat nimănui.

”Noi nu am avut niciun ajutor cu fetele, eu și Tavi, am avut un copil bun și un copil dificil, Victoria a avut probleme cu somnul. Nu te pune nimeni să faci copii, îi faci pentru că așa vrei tu. Și din dragoste, evident. Copilul ăla nu are nicio vină că tu nu apuci să dormi, e problema ta. E complicat, foarte, adică nu știu cât e de complicat, e mai mult obositor. Copiii înțeleg de la o vârstă fragedă minciuna, să zicem ”păcăleala”. Ca părinte trebuie să fii pe fază, ca să nu te lași păcălit.”

Gabriela Cristea a încercat să-și responsabilizeze cele două fete financiar. Vedeta mărturisește că mai are de lucrat la acest aspect, mai ales, în contextul în care acestea își doresc non stop jucării noi.

”Noi avem negocieri cu jucăriile, vor alte jucării non stop.. Am încercat tot felul de variante, de negociat cu un buget, cu chestia asta încă lucrăm pentru că trebuie să le responsabilizăm cu banii. Nu am reușit asta.. Nu ne-a ieșit. Cinci minute sunt interesați de jucăria respectivă, care costă enorm. Apoi vor alta și alta. Sunt niște păpuși LOL, cea mai ieftină costă 65 de lei. În general o cumperi pe-aia de costă 99 de lei, dacă s-ar putea în fiecare zi una nouă, ar fi perfect, dar nu se întâmplă așa, evident.

 

Ce schimbări a cunoscut relația după ce au devenit părinți?

Unul dintre subiectele abordate în cadrul podcastului a fost și relația dintre Gabriela Cristea și Tavi. Prezentatoarea susține că după ce au devenit părinți, relația lor a cunoscut o schimbare radicală în bine. Vedeta se arată recunoscătoare pentru acest lucru.

”Acum sper să nu îmi sară lumea în cap, e ca varianta aia Înainte de Hristos și După Hristos. S-a schimbat radical, dar am avut înțelepciunea să știm că lucrurile se vor schimba și să comunicăm. Am un noroc mare, el este foarte calm, are răbdare, mă tolerează, mă lasă să țip, să mă isterizez. Apoi vine și spune ”Hai, dă-mi să te pup”. Recunosc că eu sunt cea colerică și el e împăciuitor, el este cel care întotdeauna împacă situația și eu sunt supărată.”

Citește și: Cât de mult contează diferența de vârstă dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Certurile care au loc în cuplu VIDEO EXCLUSIV

Gabriela Cristea, despre Tavi Clonda: ”El a fost norocul meu”

Chiar Tavi Clonda este mai tânăr decât Gabriela Cristea cu cinci ani, acest lucru nu le afectează relația, ci din contră. Vedeta  susține că partenerul acesteia este părinte grozav, dând dovadă de multă maturitate.

”Cred că am avut un scop comun, familia. Nu povestim despre dragoste, toleranță, am avut scopul comun, ne-am dorit amândoi o familie, copii, el este disperat după fete. Sunt fetele lui și după aceea restul. Cred că eu am avut noroc cu Tavi, sincer îți spun. Deși e mai tânăr cu aproape 5 ani față de mine, dar nu am simțit niciodată diferența asta pentru că el a fost întotdeauna matur. În ciuda aparențelor, în ciuda faptului că e cântăreț. E un tip cerebral și cu picioarele pe pământ, el a fost norocul meu.”

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi

De asemenea, acesta a fost alături mereu de celebra vedetă. Gabriela Cristea mărturisește că în perioada în care încerca să rămână gravidă, Tavi i-a fost alături. Când a început să vorbească desprea acea perioadă dar și de sprijinul oferit de parterner, vedeta a izbucnit în lacrimi.

”Da. După ce făceam inseminări, la o perioadă trebuia să fac o analiză ca să văd dacă am rămas însărcinată. Țin minte că mă duceam la laborat și mă cunoșteau toate asistentele, organismul meu refuza să mai facă analizele, mi se ascundeau venele. Eram vânătă pe mâini, știi, făceam analiza asta de două ori pe lună. Ultima oară când am făcut analiza asta, țin minte că plecasem de la Kanal D și plecasem amândoi, eram în mașină. Iar el a zis, ia vezi, a venit analiza. Am deschis și am zis că nu pot să citesc. I-am zis să se uite el, el a deschis mail-ul și mi-a zis ”O să vină o vreme când o să învingem amândoi analiza asta”. Am plâns atunci mult, el nu mai avea ce să îmi facă, nu mai avea nici el resurse.

El a fost mai puternic decât mine în perioada aia, ăla a fost momentul în care am zis că mă opresc. Întotdeauna am avut oscilații de greutate, când tu știi că toate problemele au legătură cu lucruri legate de sănătate și când vin niște nesimțiți care te fac în toate felurile, iar tu ai alte probleme sufletești…a fost foarte greu să depășesc momentul.

Nu mai conta nimic pentru mine, nici cum arătam pe TV, nu mai conta nimic. Oamenii trebuie să înțeleagă că și noi ne trezim cu cearcăne, că avem probleme.. și mai avem injecții de făcut. Am avut o discuție cu Tavi atunci, i-am spus

”Dacă vrei să ne despărțim și crezi că poți face un copil cu altă femeie, nu o să am nimic împotrivă”. El mi-a zis atunci așa ”Când am hotărât să am o relație cu tine, te-am luat pentru ceea ce ești, pentru omul care ești. Îmi doresc să am un copil, dar am hotărât că eu cu tine vreau să fiu. Dacă Dumnezeu vrea să ne dea un copil, o să ne dea. Dacă El consideră că nu putem, asta este, dar eu cu tine vreau să merg mai departe”.

Citește și: Gabriela Cristea, în lacrimi. Tavi Clonda, în pat cu altă femeie. De ce prezentatoarea i-a cerut să o înșele

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Fraudă pe internet. Noua înșelătorie cu Marele Premiu
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Românii sunt obligați. UE a dat ordin pentru cei cu telefoane mobile
Capital.ro
Diferența dintre concediul parental și concediul paternal. Durata este complet diferită
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro