Gabriela Cristea arată din ce în ce mai bine. Prezentatoarea TV a dezvăluit secretul prin care a slăbit 14 kilograme

Gabriela Cristea a dezvăluit secretul prin care a slăbit 14 kilograme

Gabriela Cristea a stat departe de micile ecrane după ce a născut cel de-al doilea copil. Acum, prezentatoarea TV a revenit cu un suflu nou, dar și cu altă înfățișare, pentru a fi gazda show-ului ”Like a Star”. Vedeta a slăbit 14 kilograme și a dezvăluit fanilor și secretul prin care a reușit o asemenea performanță într-un timp relativ scurt.

Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme

Gabriela Cristea a revenit la TV săptămâna precedentă, ca prezentatoare a emisiunii ”Like a Star” de la Antena Stars. Prezentatoarea TV a spus pentru Libertatea că nu ia în considerare criticile legate de greutate și nu mai dă atenție presiunii de a arăta ca scos din cutie pe ecran.

Vedeta a declarat că dorește să slăbească treptat, pentru a nu oferi un șoc organismului. De altfel, nici nu e nevoie de înfometare, metodă pe care declară cu fermitate că nu o va pune în aplicare niciodată, pentru a scăpa de kilogramele în plus. De la nașterea celui de-al doilea copil, soția cântărețului Tavi Clonda a topit 14 kilograme, fără eforturi supraomenești și fără să își pună în pericol sănătatea.

”Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună pentru că nu m-am îngrășat într-o lună”

„De la naștere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăți de cântar și oricum nu e semnificativ. Important e cum arăți, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăți la 50 de kilograme când ai 20 de ani și altfel arăți la 50 de ani.

Gabriela Cristea arată din ce în ce mai bine. Prezentatoarea TV a dezvăluit secretul prin care a slăbit 14 kilograme
Gabriela Cristea, – 14 kilograme la numai 7 luni de la naștere

Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună și care să nu necesite un efort draconic și, mai ales, să nu vină la pachet cu stări de rău și amețeli de să nu mă pot ține pe picioare și să nu pot avea grijă de copii! Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună, ci pe termen lung, pentru că nu m-am îngrășat într-o lună, ci într-o perioadă lungă. Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească”, a declarat Gabriela Cristea pentru sursa menționată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI