Gabriel Oprea, gest șocant în dosarul morții lui Bogdan Gigină. Mama polițistului, distrusă de durere

Gabriel Oprea, gest șocant în dosarul morții lui Bogdan Gigină. Mama polițistului, distrusă de durere
Gabriel Oprea, gest șocant în cazul lui Bogdan Gigină

Gabriel Oprea învolburează din nou apele în cazul lui Bogdan Gigină. Mama polițistului este din nou cuprinsă de dezamăgire. Ce gest a făcut fostul vicepremier acum?

Gestul șocant al lui Gabriel Oprea în dosarul morții lui Bogdan Gigină

Astăzi, 9 iulie, a avut loc un alt termen în dosarul Bogdan Gigină. Cu toate astea, nu s-a ajuns mai aproape de adevărul pe care-l așteaptă toată lumea de ani buni. Ce s-a întâmplat și ce au cerut avocații lui Oprea? Din păcate, așteptarea familiei la un nou termen nu a luat final, pentru că pe ultima sută de metri avocații lui Oprea au cerut încă o dată amânarea invocând motive nejustificate, arată impact.ro. Familia vine cu noi acuzații și vrea să se facă dreptate. Amintim că Bogdan a murit la doar 28 de ani în luna decembrie a lui 2018 după ce a căzut într-o râpă nesemnalizată în București în timpul în care făcea parte din coloana oficială a lui Oprea, ministru al Afacerilor Interne pe vremea aceea.

Anii de investigații prelungite absurd le-au fost de ajuns atât familiei, cât și Tribunalului București, care a stabilit un termen de judecată pentru dosarul în care Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpă. Din 2018 au avut loc două termene, urmând ca altul să aibă loc azi. Fostul premier a cerul amânarea ședinței de judcată și din iunie, la cel de-al doilea termen, pe motiv că nu are avocat și că mai are nevoie de timp să-și găsească. Azi, cel care-l reprezintă în instanță s-a prezentat la proces, dar pentru a cere o nouă amânare care i-a și fost aprobată.

Gestul șocant făcut de Oprea în cel de-al treilea termen al ședinței din cadrul cazului lui Gigină
Gestul șocant făcut de Oprea în cel de-al treilea termen al ședinței din cadrul cazului lui Gigină

„5 ani de zile fără dreptate, fără justiție!”

“O nouă zi, o nouă înfățișare, o nouă dezamăgire… 5 ani de zile fără dreptate, fără justiție! Astăzi a mai fost un termen la instanță, termen care însă nu va face dreptate acestui dosar, ci doar va stabili unde se judecă! Sunt 5 ani de când avocații inculpatului Oprea, reprezentanții părților responsabile moral și material de decesul fiului nostru, fac contestații la contestații, ca să nu se afle adevărul evident din acest dosar. Băiatul nostru a devenit un dosar, un număr, atâta tot! Un dosar de nedreptăți vechi de 5 ani! De cinci ani, domnul Oprea ne spune câit este de nevinovat, iar atunci eu vin și: Oprea, de ce nu dai voie acestui dosar să intre pe rol? Nu sunt cuvinte care să descrie ceea ce simțim și sperăm din tot sufletul să se facă dreptate într-un final, dreptatea noastră, a părinților, din păcate o face doar Dumnezeu!”
Carmen Gigină

Stenogramele indicațiilor pe care le primea în cască Bogdan Gigină

– „Berzei (strada Berzei- n.red.), va rog sa opriti totul din acest moment. Venim pe contra si ne creati bresa”.
– „Moto, mergeti cat puteti avansat, cat puteti.”
– „Realizam urgent, de la K498 pentru Eliade, prin marele bulevard I 490, I 426, a… Eliade, ultimul post Eliade – Radu Beller.”
– „Bogdane, mergi si fa bresa, mergi pe contrasens, fa bresa!”
– „Da, confirm intre sensuri.”
– „Bogdane, intre benzile 2-3, intre benzile 2 si 3!”
– „Scoate, scoate banda 3! Contrasensu’! Contrasensu’, banda 3! Scoate-i!”
– „Marim!”
– „Moto, sa vii avansat de la 90, sa incerci sa creezi brese intre!” (Sursa: ziare.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI