EXCLUSIV Blestemul familiei lui Bogdan Gigină. Înfiorător ce s-a întâmplat cu rudele lui

EXCLUSIV Blestemul familiei lui Bogdan Gigină. Înfiorător ce s-a întâmplat cu rudele lui
EXCLUSIV Blestemul familiei lui Bogdan Gigină. Înfiorător ce s-a întâmplat cu rudele lui

Deși au trecut aproape cinci ani de la moartea polițistului Bogdan Gigină, familia sa pare urmărită de blestem. E înfiorător ce s-a întâmplat cu rudele lui. Mama acestuia face dezvăluiri dureroase.

EXCLUSIV Blestemul familiei lui Bogdan Gigină

Pe 20 octombrie 2015, agentul Bogdan Gigină a fost motociclistul desemnat să deschidă coloana oficială a lui Gabriel Oprea, ministru de Interne la acea vreme. Ploaia mărută și vizibilitatea redusă i-au adus moartea. În urma sa, doar mama îl mai plânge. Aflăm că fosta soție s-a recăsătorit, nu mai ține legătura cu membri familiei polițistului, însă ia decizii care îi afectează. Mai mult decât atât, moartea lui i-a distrus pe membrii familiei, care s-au îmbolnăvit rând pe rând. „Moartea lui Cosmin ne-a distrus pe toți. Pe noi ca părinti, pe părintii noștri care acum sunt paralizați la pat în urmă unor accidente vasculare. Sora a făcut două preinfarcturi în ultimii ani, cumnatul un infarct, la fel și unchiul meu. Iar lista este lungă. Noi nici nu știm dacă mai apucăm să vedem sentința în cazul dosarului fiului nostru”, a delarat Carmen Gigină, mama lui Bogdan, Impact.ro.

Mama lui Bogdan Gigină
Mama lui Bogdan Gigină

Daune de 3 milioane de euro

Familia cere daune de 3 milioane de euro, care vor fi plătite, tot din bani publici, pentru că Gabriel Oprea și-a trecut între timp toată averea pe numele copiilor: „Nu ne interesează banii, nu avem ce face cu ei, îi vom dona. Vrem doar dreptate pentru copilul nostru”.

Bogdan si Raluca Gigina
Bogdan si Raluca Gigină

Fosta soție a lui Bogdan Gigină s-a recăsătorit

Se pare că între timp Raluca Gigină s-a recăsătorit. Asta reiese dintr-un mesaj postat pe Facebook de mama polițistului: ”Două nunți și o înmormântare? În nici 4 ani? O moștenire substanțială de pe urma defunctului! O persoană extrem de ocupată de propria existență!. Doar până se va termina punguța apoi… Niveul următor”, a scris mama polițistului Bogdan Gigină pe contul de spcializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI