Gabriel, ex-solist al trupei Boombastic, în doliu! A murit din cauza covid-19: ”Nenorociților”

Gabriel, ex-solist al trupei Boombastic, în doliu! A murit din cauza covid-19: ”Nenorociților”
Gabriel, fost component al trupei Boombastic, își plânge durerea

Gabriel Lăutaru trăiește un coșmar după ce o persoană dragă lui a murit recent. Din păcate, virusul i-a pus capăt vieții. Ex-solistul trupei Boombastic este profund îndurerat.

Gabriel, fost component al trupei Boombastic, în doliu. Criză nervoasă în online

Gabriel Lăutaru își plânge durerea, după ce bunica sa a murit fără ca el să-și poată lua adio de la cea care l-a crescut și l-a educat. Fostul solist al trupei Boombastic a avut o ieșire nervoasă într-o filmare pe care a postat-o pe o rețea de socializare. Acesta fusese anunțat doar cu câteva ore în urmă de decesul bunicii sale. Cântărețul a apărut în văzut tuturor cu ochii plini de lacrimi, spunându-și povestea extrem de transparent în rândul fanilor care au fost imediat gata să-l liniștească și să-i ureze condoleanțe. Din păcate, fostul artist nu s-a oprit doar la plânsete, ci a înjurat și a blestemat autoritățile din cauza faptului că nu a fost lăsat să-și vadă bunica din cauza pandemiei de coronavirus, astfel neputând să-și ia adio.

Gabi a susținut că femeia a fost internată în spital cu doar trei zile înainte să moară, iar la momentul internării era perfect lucidă. De asemenea, vedeta a mai povestit că bătrâna nu a fost testată pozitiv cu COVID-19 și că nimeni din familie nu a fost lăsat să intre în spital, ci doar să-i trimită pachete cu mâncare și cu alte lucruri de care a avut nevoie. El mai mărturisește că nu știe ce tratament i-a fost administrat și că a încercat să ia legătura telefonic cu cadrele medicale, mai cu seamă că a fost anunțat extrem de târziu de decesul femeii, cu toate că vestea trebuie să ajungă la familie în maximum două ore.

Gabriel Lăutaru, fost component al trupei Boombastic, își plânge durerea. Bunica sa a murit din cauza coronavirusului
Gabriel Lăutaru, fost component al trupei Boombastic, își plânge durerea. Bunica sa a murit din cauza coronavirusului

„Voi n-aveți, mă, bunici? Voi n-aveți, mă, bătrâni?”

”Nu mi-e frică nici de voi, nici de m… voștri, am să vorbesc liber până n-o să mai puteți să-mi astupați gura, nenorociților. Mi-ați luat bunica și pentru asta n-o să vă iert, să vedem cum o să-mi închideți mie gura! Vă bateți joc de noi, nu ne lăsați să intrăm să ne vedem bolnavii, să ne vedem bunicii. Din cauza voastră, bunica mea a murit acolo cu zile. Voi nu sunteți în toate mințile? Sunteți demonizați cu toții, ați înnebunit de tot țara asta! Voi n-aveți, mă, bunici? Voi n-aveți, mă, bătrâni? Îmi cer iertare, dar nu mai pot! Bunică-mea a murit din cauza voastră, nenorociților, în 3 zile! Să nu poată să meargă unul s-o vadă, să vorbească cu ea! F… ai d… cu COVID-ul vostru, nu mi-e frică, dați-mi amendă, măcar cu unul din voi mor de gât!”
Gabriel Lăutaru

Urmăriți Playtech.ro și pe