Gabi Tamaș a fost arestat în Israel. Ce neleguire a făcut fotbalistul român

Gabi Tamaș a fost arestat în Israel. Ce neleguire a făcut fotbalistul român
Gabi Tamaș a fost arestat în Israel

Gabi Tamaș a fost arestat în Israel, după ce a fost prins în timp ce conducea pe autostradă cu 205 km/h, fiind sub influența alcoolului. Polițiștii au anunțat că Tamaș avea o concentrație alcoolică de trei ori mai mare decât limita legală în Israel.

Fotbalistul de 35 de ani al echipei Hapoel Haifa nu se dezminte și are din nou probleme cu alcoolul. Tamaș a fost dus la tribunalul din Petah Tikva, unde așteaptă ca judecătorii israelieni să dea un verdict. În România, pentru o asemenea faptă ar fi riscat închisoare de la 1 la 5 ani.

Fostul jucător al celor de la FCSB ar fi fost luni seara la un restaurant din apropiere de Tel Aviv împreună cu soția sa, reiese dintr-un InstaStory postat de femeie. În regiunea de Nord a Israelului, polițiștii au plecat în urmărirea unui autoturism care mergea cu 205 km/h pe o autostradă unde limita de viteză era de 90 km/h.

Gabi Tamaș a fost arestat și dus în fața judecătorilor

În momentul în care fotbalistul a lăsat geamul pentru a vorbi cu polițiștii care l-au oprit, aceștia au simțit miros de alcool și l-au pus să sufle în etilotest, rezultând o concentrație de 0,77 g/l alcool pur în aerul expirat, adică de 3 ori mai mult decât limit legală în Israel. Gabi Tamaș a fost arestat, iar oamenii legii au emis un comunicat în care au menționat detalii despre incident.

Fundașul de 35 de ani a rămas fără permisul de conducere dar și fără telefon și a fost dus în fața judecătorilor de la tribunalul din Petah Tikva și așteaptă să primească un verdict din partea acestora.

Gabi Tamaș a fost de-a lungul timpului protagonistul multor momente care nu îi fac cinste, după ce mai întâi a consumat alcool. El a primit și o condamnare în România, de 8 luni de închisoare cu suspendare, după ce s-a îmbătat și a distrus ușa de la intrarea într-o scară de bloc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI