Gabi Luncă le-a apărut în vis fiicelor, înainte de Paște. Estera Onoriu face dezvăluiri cutremurătoare EXCLUSIV

Gabi Luncă le-a apărut în vis fiicelor, înainte de Paște. Estera Onoriu face dezvăluiri cutremurătoare EXCLUSIV
Cum și-au visat fiicele regretata mamă, pe marea artistă Gabi Luncă

La o lună de la moartea lui Gabi Luncă, fiicele regretatei soliste își revin cu greu din şocul tragicei despărţiri. Estera, Sara şi Rebeca susţin că marea doamnă a muzicii lăutăreşti a lăsat un gol imens nu doar în inimile fanilor de pretutindeni, ci și în sufletul lor. Estera, fiica cea mare a lui Gabi Luncă, ne-a povestit, pentru Impact.ro, că și-a mai alinat dorul de măicuța ei iubită după ce femeia trecută în neființă i-a apărut în vis, chiar înainte de Paște.

Gabi Luncă le-a apărut în vis fiicelor, înainte de Paște

Cântăreaţa de muzică lăutărească Gabi Luncă a încetat din viață pe 2 aprilie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov, după ce a pierdut lupta cu teribilul virus COVID-19. Vestea a îndurerat o țară întreagă. Estera Luncă-Onoriu, fiica cea mare a regretatului cuplu de artiști Gabi Luncă şi Ion Onoriu, ne-a făcut dezvăluiri, pentru Impact.ro:

“Paştele a fost una dintre sărbătorile preferate ale mamei care ţinea să marcheze mai toate sărbătorile în mod special, nu doar una sau alta. Aşa că, zilele ce au trecut au fost unele mai degrabă triste pentru noi. Rolul unei mame e aproape întotdeauna imposibil de înlocuit. Noi, fetele ei, am încercat să facem totul ca şi cum ea ar fi fost alături de noi, ca şi cum ar trăi încă alături de noi”, a mărturisit Estera în exclusivitate pentru Impact.ro.

Estera Onoriu: “Noi nu facem ouă roşii şi nici nu preparăm miel”

Femeia îndoliată a mai precizat, pentru Impact.ro, că în cultul penticostal, masa festivă de Paşte nu conţine “ingredientele” pe care mai tot românul e obişnuit să le deguste:

“Noi nu facem ouă roşii şi nici nu preparăm mielul într-un fel. Nu, pentru noi aşa ceva reprezintă obiceiuri păgâne şi-i rugăm pe ceilalţi să nu ne judece pentru asta. Preparăm şi noi o masă festivă şi mama ne supraveghea de fiecare dată cu atenţie roboteala prin bucătărie. Aşa am simţit-o şi anul acesta alături de noi. Atentă la detalii şi cu spiritual viu alături de noi”, a mai adăugat Estera.

“Mi-am visat mama. Și surorile mele au visat-o”

Fiica cea mare a lui Gabi Luncă ne-a mai mărturisit:

“Mi-am visat mama. Era liniştită şi acest sentiment a reuşit să mi-l insufle şi mie. Și surorile mele au visat-o. Nu putem spune că ne-a cerut ceva anume. Şi nici nu prea avea cum să facă acest lucru, fiindcă la noi, la penticostali, nu se face pomană, nu există tradiţia aceea a împărţirii lucrurilor defunctului, povestea aceea cu coliva sau mai ştiu eu ce alte lucruri care la noi nu sunt incluse în riturile funerare.

La noi, rugăciunea a rămas pe primul plan. Mama ne-a cerut foarte tare să ne rugăm pentru ea după ce nu va mai fi şi asta facem. În plus, a doua zi de Paşte, sora noastră Rebeca, a trecut şi ea printr-o ceremonie scurtă şi frumoasă în rândurile credincioşilor penticostali, simţind astfel că împlineşte şi ea o rugăminte sau că răspunde astfel rugăciunilor mamei”, ni s-a mai confesat Estera Luncă-Onoriu.

Cine a fost Gabi Luncă

Gabi Luncă s-a născut la 16 octombrie 1938, în comuna Vărbilău din judeţul Prahova. Talentul muzical l-a moştenit de la tatăl ei, Dumitru Luncă, violonist în cadrul Orchestrei Armatei din Ploieşti. La 26 de ani, Gabi Luncă s-a căsătorit cu acordeonistul Ion Onoriu, cu care a avut patru copii, trei fete şi un băiat, Emanuel.

Gabi Luncă şi Ion Onoriu fac parte, împreună cu Dona Siminică, Romica Puceanu şi Victor Gore, din ceea ce se poate numi deja “generaţia clasică” a muzicii lăutăreşti urbane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI