Gabi Firea e în război cu Ministerul Sănătății. Reacția uluitoare a primarului

Gabi Firea e în război cu Ministerul Sănătății. Reacția uluitoare a primarului
Gabi Firea e în război cu Ministerul Sănătății. Reacția uluitoare a primarului

Gabriela Firea, Primarul Capitalei, lansează un nou atac la adresa ministrului Nelu Tătaru. Astfel, Gabriela Firea îl acuză pe Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, de lipsă de profesionalism întrucât a anunțat în urmă cu o săptmâbă redeschiderea spitalului Colentina pentru bolnavii cronici.

Gabi Firea e în război cu Ministerul Sănătății

Astfel edilul Capitalei susține că acest fapt nu s-a întâmplat, motiv pentru care cere măsuri ferme din partea Guvernului în acest sens, spune Rmânia Tv.

„Astăzi se împlineşte o săptămână de la declaraţia ministrului Sănătăţii că a afirmat la televizor, deci consider total neprofesionist, că se redeschide spitalul Colentina pentru toţi pacienţii cronici. (…) Marcăm o săptămână de la o minciună”, a precizat Gabriela Firea la începutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Ce acuzații îi aduce Gabriela Firea lui Nelu Tătaru

De asemenea, edilul Capitalei a mai amintit că peste 20.000 de pacienţi sunt trataţi lunar la Spitalul Colentina, care ”este în continuare închis pentru bolnavii cronici”.

„A avut întotdeauna până într-o sută sau 100 şi ceva de pacienţi COVID-19 care puteau fi preluaţi de spitalele de boli infecţioase şi tropicale din Capitală sau Ministerul Sănătăţii putea pregăti ca spital COVID suport un alt spital de mai mici dimensiuni, nu unul de 860 de paturi, şi unde sunt secţii unice în ţară. Protestez aşadar faţă de minciuna transmisă în urmă cu o săptămână că se redeschide a doua zi Spitalul Colentina şi că va primi aviz de la DSP”, a spus Gabriela Firea.

Primarul general îl mai acuză pe Nelu Tătaru că îi dispreţuieşte pe bucureşteni.

„Se dovedeşte încă o dată din păcate că Ministerul Sănătăţii este departe de nevoile bucureştenilor. Este imun la strigătul de alarmă al bolnavilor cronici care au nevoie de medicii de la Spitalul Colentina. Este un dispreţ total faţă de Bucureşti. Solicităm măsuri de urgenţă, măsuri ferme din partea Guvernului astfel încât Spitalul Colentina să se redeschidă pentru pacienţii cronici”, a precizat edilul Capitalei.

Ministrul Sănătății a declarat în urmă cu o săptămână, la România Tv, că Spitalul Colentina din Bucureşti va putea îngriji şi persoane care nu sunt infectate cu noul coronavirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI