Gabriela Firea, anunțul așteptat de toți românii care vor să plece în străinătate. Unde pot efectua gratuit testul pentru COVID-19 și cum se pot înscrie

Gabriela Firea, anunțul așteptat de toți românii care vor să plece în străinătate. Unde pot efectua gratuit testul pentru COVID-19 și cum se pot înscrie
Gabriela Firea, anunțul așteptat de toți românii care vor să plece în străinătate. Unde pot efectua gratuit testul pentru COVID-19 și cum se pot înscrie

Gabriela Firea a vorbit în cursul zilei de astăzi despre testarea gratuită pentru COVID-19, în condițiile în care românii doresc să plece în străinătate. Primăria Capitalei a pus la dispoziție 12 clinici de stat sau private unde cetățenii pot efectua testele cerute la granița mai multor țări.

Unde te poți înscrie pentru a beneficia de testarea gratuită

Potrivit anunțului făcut de edilul Capitalei, toți cetățenii interesați să efectueze testul gratuit pentru COVID-19 se vor trimite un e-mail la adresa “vacanta2020@pmb.ro”. Programarea se va face în funcție de data plecării în vacanță, fiind nevoie de maximum 72 de ore între aflarea rezultatului și preluarea acestuia de către autoritățile de control.

După dezbaterea și votarea proiectului, începând de mâine, bucureștenii interesați pot să se înscrie pentru a fi testați gratuit de Primăria Capitalei prin ASSMB, la adresa de email vacanta2020@pmb.ro.

Vor fi contactați de către colegii noștri de la ASSMB și programați la testare la una dintre cele 12 clinici de stat sau private cu care suntem în parteneriat, bineînțeles în funcție de data la care au programata călătoria. Nu au cum să vină acum la testare cei care pleacă în Grecia în luna august, fiindcă le va trebui un rezultat la acest test mai aproape de călătorie”, a transmis Gabriela Firea.

Gabriela Firea, acuzații grave la adresa Ministerului Sănătății

Primarul Capitalei aduce acuzații grave la adresa lui Nelu Tătaru și a întregului Minister al Sănătății. Acesta a promis în urmă cu o săptămână deschiderea Spitalului Colentina pentru pacienții non-COVID, însă spitalul este în continuare închis pentru această categorie de pacienți (20.000 de pacienți lunar).

Acesta îi atribuie ministrului Sănătății nepăsarea de care dă dovadă față de nevoile bucureștenilor și a persoanelor cu boli cronice grave și îl face mincinos.

Astăzi se împlinește o săptămână de la declarația ministrului Sănătății care a afirmat la televizor, consider total neprofesionist, că se redeschide Spitalul Colentina pentru toți pacienții cronici, peste 20.000 de pacienți lunar. Marcăm o săptămână de la o miciună. Spitalul Colentina este în continuare închis pentru bolnavii cronici.

Protestez față de miciuna transmisă acum o săptămână că se redeschide, a doua zi, Spitalul Colentina și că va primi aviz de la DSP. Se dovedește încă o dată, din păcate, că Ministerul Sănătății este departe de nevoile bucureștenilor, este imnul la strigătul de alarmă al bolnavilor cronici care au nevoie de medicii de la Spitalul Colentina și este în dispreț total față de București. Solicităm măsuri de urgență, măsuri ferme, astfel încât Spitalul Colentina să se deschidă pentru bolnavii cronici”, a transmis Gabriela Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI